A czy mogłybyście pisać o komiksach, reklamie w innym watku, bo mam wrazenie, iż z wątku Farciar robi się OT

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociareczka pisze:Czy Wam też było trudno rozstać się z Tymczasami?
Bo ja niewiem jak to będzie ze mną.. Chyba zapłaczę się na śmierć..
*anika* pisze:Kociareczka pisze:Czy Wam też było trudno rozstać się z Tymczasami?
Bo ja niewiem jak to będzie ze mną.. Chyba zapłaczę się na śmierć..
mi nie![]()
jedynie z Myszką...taką dorosłą pół-dziką koteczką... była u mnie miesiąc i ani razu nie dała się pogłaskać... ale za to najbardziej za nią tęsknię
![]()
![]()
chyba ostatnio ktoś tak pisał w którymś wątku (Polcia od dorci44 ? ), że najlepiej od razu tak się nastawić na tymczasy, że są one do oddania, nie moje (twoje, wasze), że są tu tylko na jakiś czas... bo potem właśnie trudno się rozstać
![]()
jak wiem, że "moje" kociątko idzie do najlepszego domu - to nie płaczę, tylko się cieszę, że do końca życia będzie kochane i rozpieszczane...![]()
ps.: a ogłoszenia to będą niedługo?czy dopiero, jak kociątka podrosną? kiedy najwcześniej je będziesz wydawać? (bo matki i tak nie mają, ale może, jeśli mają towarzystwo i opiekę innych dorosłych kotów, to niech sobie będą na razie?
)
ps2.: namawiam moją koleżankę na drugiego koteczka (pierwszy - kociątko ode mnie z piwnicy) ale chyba marne szanse, bo wszystko zależy od jej rodziców...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 75 gości