Tristania83 pisze:Nie oddałabym do uśpienia zwierzaka bez powodu, ale też nie poświęciłabym wszystkiego dla kota.
Nikt Cię nie namawia, żebyś poświęciła zdrowie, pracę, rodzinę, mieszkanie i samochód dla kota
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tristania83 pisze:Nie oddałabym do uśpienia zwierzaka bez powodu, ale też nie poświęciłabym wszystkiego dla kota.
Lilianna J-wie pisze:Poproś o banerek

Tristania83 pisze:(...)Ja juz chyba pisałam, że na każdym portalu od przynajmniej 5 miesięcy widnieją ogłoszenia. (...)
Tristania83 pisze:Wvalborga pisze:Tristanio- załóż kotu wątek jak radzą. Zrób wydarzenie na fecebooku, koty.pl itp.
Ja juz chyba pisałam, że na każdym portalu od przynajmniej 5 miesięcy widnieją ogłoszenia. Zadzwoniło do mnie kilka osób nawet, ale od dwóch miesięcy cisza zupełna, więc powoli tracę nadzieję. Naprawdę nie każdy jest takim miłośnikiem zwierząt, żeby trzymac po kilka czy kilkanaście kotów w domu. I chyba mam takie prawo, nie?
kotkins pisze:
(Dziwne ,że zauważyłaś Tristanio w moim wpisie akurat sumę 3 tysiące a nie słowa:"strach,złapałam grzybicę,zakaziłam jamnika" albo" kocham Fionkę baaardzo..."..czy to też nie świadczy o czymś??)
Lilianna J-wie pisze:Tylko,żeby ta miłość nie zaprowadziła was do skrajności.
Tylko czekałam na to porównanie![]()
Tristania83 pisze:Własnie po to tu się zarejestrowałam, żeby znaleźć kotu dom. Ale zamiast tego dowiedziałam się, że jestem bez serca itp.
Dzięki za taką pomoc.
Poszukam jej gdzieś indziej a wam życzę powodzenia w tym waszym świecie, nieco odmiennych od moich priorytetów.
Zastanówcie się teraz w jaki sposób mi pomogliście. Znaczy nie mi, ale kotu.
Pozdrawiam
Tristania83 pisze:Własnie po to tu się zarejestrowałam, żeby znaleźć kotu dom. (...)
Tristania83 pisze:Co do sprzątania-nie da się zmyć ze ściany moczu, który najzwyczajniej wsiąka. Musiałby zeskrobać jakąś warstwę gipsu ze ściany. Ale co ja będę się tłumaczyć..
Da się, inaczej u mnie już dawno by nieżle śmierdziało
BarbAnn pisze:Lilianna J-wie pisze:Tylko,żeby ta miłość nie zaprowadziła was do skrajności.
Tylko czekałam na to porównanie![]()
ale powiedz, nie wzruszyłas się?
Obcy człowiek dba o Twój i mój i nasz dobrostan
To takie wzruszające
ze ktoś czuwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości