Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Ja też jadę Madziu![]()
Olinek ważniejszy niż rodzinne fety![]()
Rodzinka kwaśno przyjęła moje mętne wykręty i grubymi nićmi szyte kłamstwa "o niezwykle istotnych powodach "nieprzyjazdu" na komunię, dobrze, że łgałam przez telefon, bo na żywo to kłamać nie umiem za nic, mam wtedy wypieki i patrzę tępo w buty rozmówcy co od razu mnie demaskuje. U rodziny mam już tyły na całego :oops:
pisiokot pisze:Ja też jadę Madziu![]()
Olinek ważniejszy niż rodzinne fety![]()
Rodzinka kwaśno przyjęła moje mętne wykręty i grubymi nićmi szyte kłamstwa "o niezwykle istotnych powodach "nieprzyjazdu" na komunię, dobrze, że łgałam przez telefon, bo na żywo to kłamać nie umiem za nic, mam wtedy wypieki i patrzę tępo w buty rozmówcy co od razu mnie demaskuje. U rodziny mam już tyły na całego![]()
Magija pisze:no ładnie. Aniu, bardzo się cieszę, ze się spotkamy!
pisiokot pisze:Magija pisze:no ładnie. Aniu, bardzo się cieszę, ze się spotkamy!
Ja też![]()
Mówię Wam, widok Madzi wdzięcznie walcującej z miotła po kociarni wart jest porannego wstawania i jazdy przez całe miasto na Marmurową
pisiokot pisze:A właśnie Cię chciałam zapytać czy mogę![]()
![]()
pisiokot pisze:Magija pisze:no ładnie. Aniu, bardzo się cieszę, ze się spotkamy!
Ja też![]()
Mówię Wam, widok Madzi wdzięcznie walcującej z miotła po kociarni wart jest porannego wstawania i jazdy przez całe miasto na Marmurową
poczułam się wyróżnionaMagija pisze:zbieramy chetnych do pracy na niedzielę, odgórnie wpisuję ciocię Mokkunię i siebie, kto jeszcze nam pomoże?
mokkunia pisze:poczułam się wyróżnionaMagija pisze:zbieramy chetnych do pracy na niedzielę, odgórnie wpisuję ciocię Mokkunię i siebie, kto jeszcze nam pomoże?i potwierdzam - będę!
Czyli jesteśmy już 3 tak?
Jak to mawia moja koleżanka - wyśpimy się w trumnieMagija pisze:mokkunia pisze:poczułam się wyróżnionaMagija pisze:zbieramy chetnych do pracy na niedzielę, odgórnie wpisuję ciocię Mokkunię i siebie, kto jeszcze nam pomoże?i potwierdzam - będę!
Czyli jesteśmy już 3 tak?
si seniorita, czy i chyba jeno czy
o 8 zbiórka czy damy sobie pospać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 712 gości