OT: stesknilam sie jakos za Toba, wiesz? chociaz to przeciez prawie niemozliwe

Moderator: Estraven
Sydney pisze:a ilez tu jadu i krytyki... szok...
Sydney pisze:a ilez tu jadu i krytyki... szok...
Ska pisze:Ale, po namysle, oddalam od siebie niepokoj. W koncu to kalendarz fundacyjny, nie forumowy.
Hana pisze:Chciałabym, żeby jeszcze ze trzy inne fundacje poszły tym samym śladem i też postanowiły wydać swoje kalendarze ze zdjęciami forumowiczów. Nie ma to jak konkurencja.
dominik pisze:Pokazywanie bidy na jednej stronie i wypasionego kotka na drugiej to bezsens.
dominik pisze:gorzej już jeśli chodzi o kastraty i nakolankowce - pojawi się w końcu nazwa hodowli. Czy to nie jest reklama?
dominik pisze:Hodowla to coś dramatycznie innego od świata bezdomniaczków i adoptowanych kotków.
Ska pisze:Sydney pisze:a ilez tu jadu i krytyki... szok...
to zachodzi uzasadnione podejrzenie ze nie poradzi tez sobie z organizacja kalendarzowa..
Dotychczas kazda forumowa akcja miala porzadna informacje na 1 stronie i jakos nikomu czapka z glowy nie spadladronusia pisze:Co do faktu, że Iwona nie napisała żadnego ogólno-informacyjnego posta jest to pewne uchybienie jeśli patrzeć z organizacyjnego punktu widzenia. Ale jakby nie było - nie rozumiem dlaczego jest to tak wielki problem... jeśli ktoś nie potrafi z tego wątku wyciągnąć najważniejszych informacji - to jest to tylko i wyłącznie jego problem - nie Iwony.
Beliowen pisze:Wiem, że choćby w ubiegłym roku kalendarze fundacyjne przygotowały i sprzedawały - różnymi kanałami dystrybucji, acz poza forum - Fundacja KOT z Torunia i Fundacja Felis Kasi D..
Bengala pisze:Hana pisze:Chciałabym, żeby jeszcze ze trzy inne fundacje poszły tym samym śladem i też postanowiły wydać swoje kalendarze ze zdjęciami forumowiczów. Nie ma to jak konkurencja.
dobry pomysł
mnóstwo kotów oczekuje wsparcia
Anja pisze:Dotychczas kazda forumowa akcja miala porzadna informacje na 1 stronie i jakos nikomu czapka z glowy nie spadladronusia pisze:Co do faktu, że Iwona nie napisała żadnego ogólno-informacyjnego posta jest to pewne uchybienie jeśli patrzeć z organizacyjnego punktu widzenia. Ale jakby nie było - nie rozumiem dlaczego jest to tak wielki problem... jeśli ktoś nie potrafi z tego wątku wyciągnąć najważniejszych informacji - to jest to tylko i wyłącznie jego problem - nie Iwony..
I sądzisz, że to jest powód, aby Iwona zmieniła sposób swojej organizacji?Anja pisze:Nie mam czasu przekopywac sie przez 8 stron, aby wylowic konkrety
Chodzi o Fundację For Animals - i to zostało tu już napisane parę dobrych razy. Nie wiem co można napisać jeszcze o dopiero co powstałej fundacji ? Fundacja działa m.in na terenie katowic, a dziewczyny, które ją założyły to m.in Iwona_35 czy pini1.Anja pisze:Tylko niestety nie orientuje sie o jaka fundacje chodzi
No tak, rozumiem, tylko że to jest zupełnie inna akcja! Kalendarz forumowy nie powstał... dlatego w chwili obecnej dziewczyny chcą zrobić "podobną" akcję na rzecz Fundacji For Animals.Beliowen pisze:Dronusiu, gdyby akcja w jakikolwiek sposób - poza tematem - nawiązywała do porzednich, to Twoja fundacja też miałaby szansę na zostanie beneficjentem przedsięwzięcia.
Beliowen pisze:Wiem, że choćby w ubiegłym roku kalendarze fundacyjne przygotowały i sprzedawały - różnymi kanałami dystrybucji, acz poza forum - Fundacja KOT z Torunia i Fundacja Felis Kasi D. Niezależnie od istnienia i sprzedaży kalendarza forumowego na rok 2006.
Fundacja KOT sprzedawała na forum swój kalendarz i nie stał się on kalendarzem forumowym, teraz Fundacja For Animals zrobi kalendarz i też nie stanie się on kalendarzem forumowym.Beliowen pisze:Byłoby - wg mnie - niesprawiedliwe gdyby kalendarz forumowy zamienił się w kalendarz Fundacji For Animals.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 208 gości