U Furciaczka najpierw siedziały na parapecie, Babunia nawet zamruczała, później schowały się za kanapę. Jak Furciaczek je odchucha to będą cudne.
Furciaczku, kochana jestes

Moderator: Estraven
Magija pisze:Mokkuniu, tez nie pamiętam, Dzikun?![]()
Oprzytomniałam i odpoczęłam i chciałam bardzo podziękowac wszytskim za pomoc, Gem, Tweety, Furciaczku, Georg-iniu, Gosiu i Mokkuniu, dzięki za pomoc i kawał dobrej roboty.
Pozostało 6 kotów i obietnica, ze nie zostaną w Medorze na zawsze.
Dwa z nich mają już domkek we Wrocławiu, tylko trzeba je tam dowieść, proszę o pomoc ponownie.
Dziewczyny, czy mogę liczyć na pomoc w dojazdach do Medoru i w foceniu i szukaniu pozostałej 4 domków?
pozdrawiam i dziekuję serdecznie.
Tweety pisze: Co do transportu, to tak jak pisałam wczesniej, jeżeli propozycja Gem jest aktualna to ja wchodzę w to.
Gem pisze:Magija pisze:Mokkuniu, tez nie pamiętam, Dzikun?![]()
Oprzytomniałam i odpoczęłam i chciałam bardzo podziękowac wszytskim za pomoc, Gem, Tweety, Furciaczku, Georg-iniu, Gosiu i Mokkuniu, dzięki za pomoc i kawał dobrej roboty.
Pozostało 6 kotów i obietnica, ze nie zostaną w Medorze na zawsze.
Dwa z nich mają już domkek we Wrocławiu, tylko trzeba je tam dowieść, proszę o pomoc ponownie.
Dziewczyny, czy mogę liczyć na pomoc w dojazdach do Medoru i w foceniu i szukaniu pozostałej 4 domków?
pozdrawiam i dziekuję serdecznie.
Ja jeszcze nie zasłużyłem na podziękowania
Tweety pisze: Co do transportu, to tak jak pisałam wczesniej, jeżeli propozycja Gem jest aktualna to ja wchodzę w to.
Pewnie, że jest aktualna![]()
A jest aktualny pomysł z wiezieniem ich do Met?
FURCIACZEK pisze:dzisiaj rano zastalam koty w takiej samej pozycji jak wczoraj wieczorem...
ale po stanie pokoju widac ze sobie pozwiedzalywydaje mi sie ze byla to Gusia bo nawet przy mnie niesmialo juz wedruje po pokoju.
w kuwecie bylo tylko sioo. niestety jedzonko i woda nieruszone![]()
zmienilam im na swieze...
Teraz czekamy na P. Doktora...mam nadzieje ze z badan niewyniknie nic zlego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 220 gości