BOLERO & SZAREK...początek pięknej (przyj)sycz-aźni?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2007 22:57

Jaka śliczna panienka dołączyła do tak szanownego grona kocich paniczów :D
Na stałe, czy tymczasowo?
A poza tym to poproszę o nowe fotki przystojniaka Bolero i Juniora Szarusia, który pewnie nieźle już urósł. :)

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Wto lis 06, 2007 23:35

Sliczna panienka :D
A ja tez sie dokocilam. Do Franka i Zuzi dołączył rudy Misiek
i w tej chwili 2 tymczasy :lol: I jedna kicia dzika w łazience ktora jutro idzie na sterylke
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto maja 26, 2009 12:23

Kto jeszcze pamięta kota Bolero, reka do góry, no kto? :wink:

Ania ma trochę mało czasu, więc przekazuję, że około piętnasto- szesnastoletni Bolero ma już trójkę "młodocianych" do towarzystwa (i czasem nawet ich nie bije, jak są niesforni :wink: ).

Oprócz Dixi i Szarusia Juniora (znanego także, jako sześciokilowy Dzidź) od listopada mieszka z Bolerem Bleki, który ma aktualnie około roku i jest bardzo przywiązany do Bolera. Śmiesznie we dwójkę wyglądają (jak dziadek z wnuczkiem), tym bardziej, że Bolerowi zostały już tylko dwa kły, a nieszczęsny Bleki jest po operacji powieki i wygląda trochę jakby miał zeza --- nieszczęsne, ale zarazem pocieszne są.

Wieczorami czasem cała czwórka bawi się szmacianą myszką na sznurku - o ile Blekiemu trudno wyćwiczyć mocny chwyt przez słabszy wzrok, Dixi i Dzidź są praktycznie bezbłędne, natomiast zabawa w wykonaniu Bolera wygląda jak "kaskader na emeryturze" --- nawet inne kotki odsuwają się, jak "wujek" (jak pieszczotliwie czasem nazywamy Bolera) zaczyna się bawić.

Załączam zdjęcia z relaksu całej czwórki.

Foto 1: Od lewej: Bleki, Dzidź (Szary), Dixi + "Wujek" Bolero przy grzejniku

Foto 2

Foto 3

Foto 4: relaks w sypialni: na pierwszym planie Bolero, Dixi z łapką w górze i Dzidź

Dooku

Od: Wto maja 26, 2009 11:57

Post » Pt maja 29, 2009 12:29

Oj, słabo - czyżby Bolero odszedł w niepamięć? :(

Dooku

Od: Wto maja 26, 2009 11:57

Post » Śro cze 10, 2009 2:13

Kochani!
a ja dopiero teraz doczytuje caly watek - od dawna nie ma mnie w necie i na forum (tesknie :crying: )
i normalnie dawno juz powinnam spac, bo rano praca, a ja tu czytam i czytam..

usciski dla Was, wielkie :king:
dla calego ludzko-kociego (a moze kocio-ludzkiego) stadka

Szarusiu Wielki I :aniolek: mam nadzieje, ze teraz tak wygladasz, tylko z kocia buzia, wspanialym byles Kotem i strasznie mi smutno, ze sie dowiaduje o Twoim odejsciu na Wieczna Wedrowke

Bolero, a Ty to mi sie snisz - Szczesciarzu!

wszystkim kociszczom mizianki i drapanki :1luvu:
ludziskom zas serdecznosci!
Niełatwo uratować świat. Uratować jedno życie jest bardzo łatwo.

frida

Od: Pt paź 01, 2004 0:17

[poprzednia]