marinella pisze:to ja tu niemiało zagladam z dziudziolem
miał niby miec 5 lat ale okazuje sie ze moj Panicz ma minimum 7-8 lat , a mozliwe ze nawet i 10
wiec poproszę o zapisanie mnie do klubu
Już zapisuję..

I oczywiście zdjęcie poproszę..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marinella pisze:to ja tu niemiało zagladam z dziudziolem
miał niby miec 5 lat ale okazuje sie ze moj Panicz ma minimum 7-8 lat , a mozliwe ze nawet i 10
wiec poproszę o zapisanie mnie do klubu
aamms pisze:
Już zapisuję..Tylko jak on ma właściwie na imię? Mam napisać Dziudziol, Dziudzio, czy jeszcze inaczej?
I oczywiście zdjęcie poproszę..
Anka pisze:Jeszcze do klubowiczów.
Nan ma problemy ze znalezieniem domu dla 12-latka. Tym bardziej, że pan posikuje. Podejrzewam, że kastracja mogłaby chociaż trochę pomóc. Ale to koszty. Wszyscy wiemy, że Nan ma Luniaczka który ze względu na stan zdrowia jest bardzo kosztownym kotkiem. Czy jej rodzina zechce pomóc to nie wiadomo skoro twierdzi, że najlepsze wyjście to uśpienie. A gdybyśmy jako klub sfinansowali chociaż częściowo badanie krwi i ewentualną kastrację? Oczywiście po uzgodnieniu z nan. Sama mam kiepściutką wydolność finansową, ale 10 zł przeleję napewno. 10 czy 5 pomnożone przez 38 to już coś![]()
Co Wy na to?
elawiska pisze:Zgłosiłam już Franka - ponad 10 latek miał jak został przez nas adoptowany w grudniu ubiegłego roku i proszę dopisać do klubu Pchełkę. Adoptowaliśmy ją w niedzielę. Też już skończyła 10 lat....
dzikus pisze:Aamms dziekujemy za zaproszenie![]()
Chciałyśmy zapytać czy to ze domek tymczasowy ma jakies znaczenie jesli chodzi o przynalezność do klubu![]()
Zdjecie pannicy wstawimy i tak![]()
watek Koli http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44763
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 235 gości