Było: Jej już nie mogę pomóc - tuczymy koteczkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2005 23:55

magicmada pisze:Hmm, nastepnyym razem zostawie pelen talerz, lub rondelek ;-)
pani wet powiedziala, ze kot sie wyraznie poprawil, ale moze jeszcze jesc non stopowo, bo ma odrobic straty. kotka jest naprawde fajniutka, jesli sie nie pogorszy miedzy nia a kocurem, a na razie jest to chlodna obojetmosc z lekkim wycofaniem sie kocura, tzn, jesli on nie skonczy znow pod komputerem w depresji, tak jak przy poprzednim dokoceniu, to Kocurzynka zostanie u mnie;-), bo jest rozczulajacym potworkiem;-)

NAprawde???
To mocniej trzymam kciuki za kicie, zeby sie dogadaly:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 19, 2005 8:05

pani wet powiedziala, ze kot sie wyraznie poprawil, ale moze jeszcze jesc non stopowo, bo ma odrobic straty. kotka jest naprawde fajniutka, jesli sie nie pogorszy miedzy nia a kocurem, a na razie jest to chlodna obojetmosc z lekkim wycofaniem sie kocura, tzn, jesli on nie skonczy znow pod komputerem w depresji, tak jak przy poprzednim dokoceniu, to Kocurzynka zostanie u mnie;-), bo jest rozczulajacym potworkiem;-)

Jakie dobre wieści, oczywiście nie będę miała nic przeciwko temu aby została u Ciebie. :D
Trzymam kciuki aby kotki się dogadały. :ok:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro paź 19, 2005 8:20

Magicmada, normalnie poprawiłaś mi zdepnięty nastrój tak że sie cała uśmiecham:)
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon paź 24, 2005 8:54

Jak tuczenie i kontakty międzykocie?

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon paź 24, 2005 12:47

Tuczenie dobrze, tylko kocia jeszcze troszke jednak kicha i oczko sie troszke pogorszylo, wiec znowu kropelki no i trzeba bedzie przelozyc szczepienie. Kontakty na dystans, z fukaniem Kuby, ale nie ma tragedii, choc dzis Kuba ma rozwalony nos, nie wiem czy sie o cos zawadzil, czy byla walka. Kociczka czuje sie juz tu swobodnie, rozkosznie spi na kanapie zazwyczaj, moze mi sie uda pozyczyc aparat, to ja pokazemy swiatu;-)

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon paź 24, 2005 13:00

Bardzo miła i lakoniczna relacja :D
Biedny Kubuś z podrapanym noskiem, może by panience zrobić manicure?
A kto śpi na honorowym miejscu? Mam nadzieję, że Kuba nie ustapił :wink
Czekamy na zdjęcia utuczopnej koteczki - zawsze uważałam, że najpiękniejszy kot to kot tłusty, błyszczący i głęboko śpiący w jak najbardziej rozwalonej pozycji
:D :D

kalewala

Post » Pon paź 24, 2005 13:13

:D
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pon paź 24, 2005 20:33

Aktualnie Masza spi na lozku, a Kuba siedzi na poslaniu podlogowym swoim, ostanio Maszka zawladnela kanapa, ale nalezy sie jej po ciezkich chwilach. Jest wciaz straszliwie glodna, Kuba zreszta tez zawsze lubil jesc, wiec sprzymierzaja sie na moment czekania na jedzenie, staram sie glaskac je w miare sprawiedliwie.

magicmada

Post » Wto paź 25, 2005 13:46

A pazurki przycięte? :wink:

kalewala

Post » Wto paź 25, 2005 18:35

Tak, wlasnie byla u Maszy pani wet, dostala antybiotyk kociczka jeszcze, obcieto jej pazurki, choc sie biedne stworzenie bronilo z wszystkich sil;)
martwi mnie to, ze zapedza Kube w kozi rog, czyli pod komputer, ale caly czas mam nadzieje, ze sobie uloza stosunki pokojowo

magicmada

Post » Śro paź 26, 2005 8:06

Jako separator i środek uspakajający polecam spryskiwacz

kalewala

Post » Śro paź 26, 2005 21:34

Mam chwilke, bo wiecznie glodne koty zasnely, napelniwszy sobie brzuszki kurczakiem i nie wolaja o jedzenie. Maszka jest wesolym diabolkiem, bryka, biega, choc zdarzaja sie jej chwile zadumania, przyczaja sie wtedy i wyglada jakby sie jeszcze czula niepewnie, ale to tylko momenty kociego zycia codziennego, ktore na ogol nie jest chyba zbytnio nieprzyjemne;-)

magicmada

Post » Śro paź 26, 2005 21:35

Mam chwilke, bo wiecznie glodne koty zasnely, napelniwszy sobie brzuszki kurczakiem i nie wolaja o jedzenie. Maszka jest wesolym diabolkiem, bryka, biega, choc zdarzaja sie jej chwile zadumania, przyczaja sie wtedy i wyglada jakby sie jeszcze czula niepewnie, ale to tylko momenty kociego zycia codziennego, ktore na ogol nie jest chyba zbytnio nieprzyjemne;-)

magicmada

Post » Pon paź 31, 2005 9:33

pierwsze zdjecie Maszorka;-)
Obrazek

magicmada

Post » Pon paź 31, 2005 9:45

Śliczna, ale jeszcze trochę za mało utuczona :D :D :D

kalewala

[poprzednia][następna]