Było- jest chory i połamany, nie można go operować, foty s9

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2005 19:55

Oto obiecane zdjęcia Rudaska. Proszę podziwiać jaki piękny i zazdrościć domkowi :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

To lubię najbardziej, drapanko pod szyjką :D
Obrazek Obrazek

Patrzcie, jaki jestem dziki i groźny :twisted:
Obrazek Obrazek

I jeszcze drapanko. :D
Obrazek

Teraz mnie głaskać. :twisted: :D
Obrazek Obrazek

Strasznie ruchliwa ta bestyjka :twisted: trudno zrobić zdjęcie.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lis 30, 2005 21:47

ale czaderski garfield:-)
nie do poznania, zeby operacja sie odbyla szybko i pomyslnie;-)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw gru 01, 2005 10:16

Ale super kotek i taki duzy :P
Gratuluje domkowi takiego fajnego kota ale nie wiem czy czyta bo sie nie odzywa?Czy to domek z forum jest czy nie?
Prosze poglaskac kotka ode mnie :D :D

pepel

Od: Wto lis 22, 2005 18:59

Post » Czw gru 01, 2005 10:56

domek jest z forum, bardzo dobry, odzywa się
Pogłaskania przekażemy :D

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw gru 01, 2005 11:40

Domek forumowy, narazie się nie ujawnia. :wink: :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Czw gru 01, 2005 13:51

Mam złe wieści, Rudy nie będzie operowany, nie przeżyje operacji, dzisiejsza próba podania narkozy zakończyła się potężnym atakiem astmy, został natychmiast wybudzony z płytkiej narkozy i czuł się tak źle, że nie będziemy już więcej ryzykować. :cry: Nie darowałabym sobie gdyby nie przeżył, tyle czasu o niego walczyłam. :crying:
Tyle na gorąco informacji uzyskanych przez telefon, wieczorem będę rozmawiać osobiście to wszystko dokładnie wyjaśnię.
Wiem tylko jedno astma jest wynikiem podania w schronisku narkozy przy zapaleniu płuc. :evil: :evil:
To cud, że przeżył zabieg kastracji, jaki mu zafundowała wetka w schronisku.

Przepraszam za chaotyczną wypowiedz, ale jestem zdenerwowana. :evil:

iwcia

Post » Czw gru 01, 2005 13:58

Rany, co za konował :evil:
Mam nadzieję, że mimo to z rudaskiem będzie ok :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw gru 01, 2005 16:04

biedny rudasek, czym on na to zasłużył :(
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Czw gru 01, 2005 19:08

Kibicuje kocurkowi od samego początku. I chciałabym wiedziec czy on nie będzie mógł chodzic czy po jakimś czasie kości mu sie pozrastają bo miał złamana miednicę. Codalej z kocurkiem jeżeli nie może byc operowany. Czy domek weźmie go takiego. Przesyłam mizianki dla kocurka. Finansowo nie moge pomóc. Ale bede trzymac :ok: za poprawe zdrowia. I prosze o dalsze informacje. Co dalej jak bedzie leczony co mówi wet. Jakie ma sznse.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw gru 01, 2005 19:16 Gargamelisław

Przyłączam się do powyższych pytań. Niech Kocisko się trzyma i mam nadzieję, że nowy domek się nie rozmyśli. Trzymam kciuki za nowy domek i kondycję kocucha.Kochany Rudzielec !!!! :1luvu: Mocne Mizianki ode mnie i głośne mruczanki od moich Wredniaków
Obrazek

KaśkaGM

Od: Pon lis 21, 2005 14:13

Post » Czw gru 01, 2005 19:21

Będę dziś w lecznicy to będę znała szczegóły.
Ta pęknieta strona ładnie sie zrasta, nie wiem tylko co z tą drugą zwichniętą.

iwcia

Post » Pt gru 02, 2005 13:49

Rozmawiała wczoraj z wetem, Rudy nie będzie mógł nigdy być operowany, bardzo się denerwuje i przy próbie podania narkozy wstępnej może dostać zapaści. Wczoraj właśnie tak się zdarzyło, zdecydowaliśmy, że nie będziemy go narażać, chodzi całkiem dobrze trochę tylko utyka. (To nie była pierwsza próba podania narkozy :( ) Miednica po stronie, której była pęknięta ładnie się zrosła (przez ponad dwa tygodnie zmusiliśmy go do mieszkania w klatce :twisted: , nie mógł za dużo chodzić i dzięki temu kości mogły się zrosnąć), po drugiej gdzie była zwichnięta, formuje mu się nowy staw (czy jakoś tak się to nazywa :roll: ).
Będzie tylko troszkę nieforemny z jednej strony :twisted: no i przy zmianach pogody będzie odczuwał ból, ale może z tym żyć spokojnie.
Rudy bardzo denerwuje się jak musi wyjść z domu i jak widzi ludzi, (wolę nie myśleć, przez co przeszedł wcześniej :evil: ) nie dziwi, bo ten los zgotowali mu właśnie ludzie. :(
Nowy dom Rudzika jest kawałek drogi od Łodzi, obawiamy się, czy przeżyje tak stresującą podróż i aklimatyzację w nowym obcym miejscu, weci powiedzieli, że to bardzo niebezpieczne. Zastanawiamy się czy ryzykować i jak przewieźć Rudzika najbezpieczniej. :?

iwcia

Post » Pt gru 02, 2005 16:45

Ciesze sie że jest lepiej. Jakos tak Rydy zapadł mi do serca. Mam nadzieję że jakoś szczęśliwie dojedzie do nowego domku i bedzie tam szczęsliwy. Jak będą jakieś nowe wiadomości to bardzo prosze o informację. Narazie nadal trzymam :ok: za zdrowie Rudego i za domek :ok:
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt gru 02, 2005 20:46

:(

Trzymam mocno kciuki :!:
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Nie gru 04, 2005 21:23

Rudzikowi nasiliła sie astma :( , bardzo przeżył wycieczkę do weta i wstępną narkozę.

iwcia

[poprzednia][następna]