Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anonymous pisze:Mirka ma doskonałe predyspozycje do zostania "miłośniczką"
Anonymous pisze:Mirka ma doskonałe predyspozycje do zostania "miłośniczką"
mirka_t pisze:Nie zrezygnowałam. Odczekam przynajmniej 2 tygodnie. Będę szukała domu, w którym jest kot. Najlepiej żeby był poniżej 1 roku życia. Niuton lubi młodzież. Do starszych kotów ma pewną nieśmiałość, choć nie jest do nich wrogo nastawiony. Szukam dla niego ludzi, którzy będą w stanie poświęcić mu sporo czasu przynajmniej przez okres aklimatyzacji. Domu niewychodzącego i bez małych dzieci. Myślę, że Niuton może być dobrym kumplem dla dziecka powyżej 9 lat oczywiście o ile nie wystąpi u dziecka alergia. Domu, który będzie utrzymywał ze mną kontakt żebym nie musiała się martwić. Najlepiej domu w Bydgoszczy. Marzy mi się taki dom, jaki znalazł Sylwester, tylko że już z kotem albo myślący o dokoceniu.
mirka_t pisze:Anonymous pisze:Mirka ma doskonałe predyspozycje do zostania "miłośniczką"
Tylko myszoskoczki u mnie miały potomstwo, ale tylko raz. Samiec myszoskoczka został wykastrowany. Moje koty nie są kotami rasowymi i kiedy trafiły do mnie wiele z nich była już nosicielami chorób i obciążonych wadami genetycznymi. Zgadzam się z tym, że koty lubię i dbam o nie jak tylko mogę. Dlatego mam na względzie dobro Niutona a nie ludzi.
Zawsze na miau jestem zalogowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 789 gości