Ann, czy ja dobrze rozumiem, że Ty będziesz wiozła oprócz tej bandy CK jeszcze inne dwa koty?

Beata, ratujesz te małe przed świerzbem a mnie przed śmiercią z nadmiernego zakocenia, wiesz o tym?
A Olat, to ma Mistrza, co tu dużo mówić, po prostu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
przystojniakow to nie wiem![]()
ale wrzaskuny to wiesz gdzie![]()
D. jest jutro rano i w sobote, wiec bede wdzieczna za przesylke do domuznaczy sie moze byc pod bank
W nocy moze byc?
a o ktorej Ty chcesz wracac? tzn co to dla Ciebie noc? bo dla mnie tak od 23.30 dopiero![]()
moze byc![]()
cudnie, dam znac
a po co tak szepczecie?![]()
ryśka pisze:Ann, czy ja dobrze rozumiem, że Ty będziesz wiozła oprócz tej bandy CK jeszcze inne dwa koty?powinnaś mieć kocią nalepkę na szybach samochodu
![]()
i głośniczek na dachu, z którego wydobywałoby się miauczenie podróżników
![]()
Ann_pl pisze:Beata ciezko mi w tej chwili sie okreslic, ale wysle Ci smsa jak bede wyjezdzac z Czestochowy
Beata pisze:daj znac
ryśka pisze:Jednak 6 sztuk pojedzie Annkociobusem
Przyszla Opiekunka Dallasa i Kastora woli zaczekać - jej kocurek jest świeżo po szczepieniu i nie chcemy ryzykować, ze kocurki ze schroniska przyniosą mu katar. Albo uda nam się znaleźć transport trochę później albo Pani sama przyjedzie pociągiem do schroniska po chłopaków![]()
i z tego co wiem, weźmie na nich specjal;nie tydzień urlopu, żeby się całe towarzystwo zaprzyjaźniło
Mysza pisze:Mało Ci?![]()
To weź sobie coś z CK na szukanie domu
Ann_pl pisze:Beata pisze:daj znac
Mysle, ze najwczesniej bylabym o 22, wiec moze Cie nie byc do tej pory
Beata pisze:Ann_pl pisze:Beata pisze:daj znac
Mysle, ze najwczesniej bylabym o 22, wiec moze Cie nie byc do tej pory
cool![]()
moge szybciutko nadrobic pranie, bo potem przez tydzien kiszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, HerbertPrade, puszatek i 154 gości