Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_K pisze:Tak sobie siedze i myślę i z tego intensywnego myślenia zaadoptowałam wirtualnie Szcyrzego OgonkaA co!!!!
Asia_K pisze:Tak sobie siedze i myślę i z tego intensywnego myślenia zaadoptowałam wirtualnie Szcyrzego OgonkaA co!!!!
Ann_pl pisze:Asia_K pisze:Się powtórzę:
Są jeszcze dwa 10-cio tygodniowe kocurki. Znalezione na smietniku w zaklejonym pudełku. Jeden biały z burym ogonem i burymi plamkami na głowie a drugi bury marmurek (jak Migdał Myszy czyli medalista ). Odrobaczone i zaszczepione. Do wzięcia już. Zdjęć na razie nie ma.
Szukamy docelowego domku lub tymczasowego. Im dłużej tam sa tym wieksza możliwość, że zarażą się od innych kotów czymś niezbyt przyjemnym
Niesmialo zaproponuje kocurkom tymczasowa opieke MT
jenny170 pisze:Ann_pl pisze:Asia_K pisze:Się powtórzę:
Są jeszcze dwa 10-cio tygodniowe kocurki. Znalezione na smietniku w zaklejonym pudełku. Jeden biały z burym ogonem i burymi plamkami na głowie a drugi bury marmurek (jak Migdał Myszy czyli medalista ). Odrobaczone i zaszczepione. Do wzięcia już. Zdjęć na razie nie ma.
Szukamy docelowego domku lub tymczasowego. Im dłużej tam sa tym wieksza możliwość, że zarażą się od innych kotów czymś niezbyt przyjemnym
Niesmialo zaproponuje kocurkom tymczasowa opieke MT
no i mamy jedna z najszybszych adopcjioba kocurki jeszcze nie zdazyly przyjecjac do warszawy - a juz maja domki
![]()
sama gotowosc mt wystarczyla aby domki zglosily sie do kasi
Zakocona pisze:Już cos wysłałam na koty węgrowskie i bedę wysyłać co miesiąc.
Do Konstancina też.
Nie jest potrzebna znowu jakaś akcja - wsparcie dla tych schronisk ?
Nie brakuje pieniedzy na leczenie i jedzenie dla kotów ? Kto coś wie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, quantumix i 96 gości