i koniecznie sa takie badania przed sterylka?
i po badaniach szczepienie tzn przed kastracją tak?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ARKA pisze:maxymalne ceny, proponowane w czasie akcji, to: suka 150zl, kotka 100zl, pies 120zl,kocur 60zl.
Nie sadze aby w W-wie jakas klinika zaproponowala nizsze ceny![]()
.
GuniaP pisze:Dzis wysłałam listy do naszych wetów, w jednej lecznicy byłam, przystąpią do akcji, bedą do Ciebie dzwonic. Zawiadomiłam tez nasze stowarzyszenie, jak będzie wiecej informacji na Waszej www to wydrukuje i przekaże.
Kid pisze:ARKA pisze:maxymalne ceny, proponowane w czasie akcji, to: suka 150zl, kotka 100zl, pies 120zl,kocur 60zl.
Nie sadze aby w W-wie jakas klinika zaproponowala nizsze ceny![]()
.
O, to drożej, niż w zeszłym roku![]()
.
dalma&dymek pisze:A jakieś radomskie lecznice się przyłączyły????? Interesowałoby mnie wysterylizowanie Dalmy. Może jeśli veci radomscy nic nie wiedzą to też na maile:maszikba@wp.pl i Mudi@psy.pl poproszę odpowiedni tekst do vetów.
asiulka pisze:aha to ile badania takie kosztują mam nadzieję ze nieduzo bo az tyle pieniazkow nie mam![]()
i koniecznie sa takie badania przed sterylka?
i po badaniach szczepienie tzn przed kastracją tak?
Nezia pisze:Czy mogę prosić o adresy klinik z Poznania, albo kto z Poznania wie, które się zgłosiły w tym roku???
ARKA pisze:Nezia pisze:Czy mogę prosić o adresy klinik z Poznania, albo kto z Poznania wie, które się zgłosiły w tym roku???
Akcja dopiero sie rozkreca-dopiero sa wysylane listy do klinik.
Kliniki maj czas do 15 lutego na zglaszanie sie-czyli jeszcze miesiac czasu.
Juz zglosila sie jedna klinika z Poznania-jesli chcesz moge Ci podac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05 i 180 gości