» Czw wrz 26, 2024 11:24
Re: Jak zachęcić koty do jedzenia karmy suchej?
Iza, ja nie proszę o 2 budki. Te kocyki zatrzymaj u siebie ja coś albo znajdę u siebie albo kupię w sklepie z używaną odzieżą, albo popytam kogoś znajomego. To są kocyki które ci się na pewno przydadzą.
Ja po prostu myślałam o budce dla sąsiada, bo u niego są jeszcze koty i chciałam im poprawić los.
Ja niestety nie mogę przygarnąć takiej grupki kotów. Mój rodzic się nimi nie zajmie nawet jakbym trafiła na parę dni do szpitala, a ponadto mogę z różnych przyczyn dostać ARDSu i w ciągu godziny trafić do kostnicy. I co wtedy miałoby być z tymi kotkami, nie wiem.
Zobacz sobie kiedyś jak będziesz miała czas na geoportalu wyszukiwania po adresach. Te koty od sąsiada przechodzą przez 3 działki jakie nas dzielą, a potem jak zjedzą to idą spoworotem, Są tam też takie koty które do mnie nie przychodzą i siedzą u niego. Zal mi ich, ale tak jak piszę ja mam trudną sytuację zdrowotną i jak sprowadzę te koty do siebie i coś by mi się stało, to one tu nie będą mogły zostać, bo mój rodzic ich nie chce i przepędzi.
Bardzo wam dziękuję dziewczyny za pomoc. Jeśli jednak okaże się że to zbyt duży koszt i za dużo roboty to śmiało piszcie, nie obrażę się na was. To jest dużo pieniędzy dla każdego.
Dzwoniłam do tego sklepu meblowego. Mają na razie takie pojedyncze styropiany, bo powiedzieli mi że oni na bierząco to wyrzucają. Także może coś z tego będzie. Dziś lub jutro tam podjadę autobusem. Nie jest to daleko ode mnie na szczęście. To pewnie będzie taki cieńszy styropian gdzieś ze 2 cm, ale jak dam np.3 razem to już będzie 6cm.