Sopkojych Swiat Wszystkim dobrym duszkom pomagajacy Dusce A ja nawet nie wiem gdzie moja mala krupcia jest.
hop, hop Kruszynko Fajne te nowopoznane chlopaki?
Lidko, Dusia jest wspaniała - zazdroszcze Ci tej przylepy. Oczywiście rządzi w nowym domu. Kropek udaje twardziela a Inek cały czas chce sie z nią zaprzyjaźnić. Mała ma sie dobrze, smaruje i zakraplam oczko, które wygląda coraz lepiej. Spi z nami w pokoju a dokładnie w łóżko - mała cwaniara. Jest grzeczniutka ale w wigilie powiedziała ze bardzo teskni za Tobą i że nowi kumple to nie to samo co starzy. Oczywiście mówiła w śąskiej gwarze, ale Inus który tez jest ślązakiem wszystko przetłumaczył na poznański.
Całuski od wszystkich.
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Inek i Kropek czyli Chłopaki
Ciesze sie bardzo, ze Duska jest tak dzielna i ze stara sie Prawda jaka jest wspaniala.
Dziekujemy serdecznie za opieke i nie mozemy sie juz doczekac powrotu Buziaki dla chlopakow
U Duśki wszystko ok. Baraszkuje i sie przytula .W tym tygodniu na 90% mamy transport wiec bedziesz ja miała Lidko niedługo. Przeslij mi swego maila na pw to wysle Ci kilka zdjec Dusienki. A teraz idziemy spac, bo Duska juz miejsce na poduszce zajeła.
Halo jestesmy, chetnie bym ja ukradła ale moje dobre serce nie pozwala mi na to. Dusia to kotek marzenie - dzis oprocz przytulania oczywiście, właziła na słup ( mam taki od ziemi do syfitu przy barku ) - niesamowite to było. Oczko sie leczy a mała rosnie. Juz niedługo na Śląsk powróci.
A w ogóle Lidko to przepraszam za mało informacji, ale jakos tak szybko czas ucieka ze nie zawsze moge wejsc na forum.
Aha wysłałam Ci kilka fotek maleńkiej na maila.
Dzieki serdeczne:))
BArdzo urosla, a moze mi sie tak wydaje.
Ja wiem, ze nie macie czasu, dlatego staram sie nie byc za bardzo natretna juz i tak opieka nad mala zajmuje sporo czasu. Dlatego dzieki serdeczne za wszystko. I bede bardzo szczesliwa kiedy mal wroci.
Szukamy transportu z Poznania do Katowic, lub ewentualnie z Wroclawia do Katowic w Sylwestra.
Niestety (raczej na pewno) nie wypali sprawa z przewiezieniem koteczki planowanym transportem. Pomocy!
Lideczko! zmien moze tytul na info, ze szukamy transportu
Buziorki od Piro i Morii! Roja tez caluje
Zorra w krainie wiecznych łowów!