Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wyrobekj pisze:Odmówili mi kilkukrotnie faktury. Przy wydawaniu paragonu nie było wpisanego numeru NIP i nie można już teraz wystawić faktury.
Środki zebrane na zrzutkach można wypłacać w dowolnym momencie. W tym celu wejdź w zakładkę "Wypłać". System poprosi cię o podanie kody uwierzytelniającego, wysłanego na twój adres mailowy lub numer telefonu.
Wybierz zrzutkę, z której chcesz wypłacić środki, podaj kwotę, a także dane do wypłaty. Na koniec wciśnij przycisk "Wypłać".
Gotowe! Środki powinny zaksięgować się na twoim koncie w ciągu maksymalnie dwóch dni roboczych.
Pamiętaj! Aby móc wypłacić środki twój profil musi być zweryfikowany - zobacz jak się zweryfikować.
madziowiec pisze:Hej, trafiłam tu przez wykop i zrzutkę na którą też osobiście wpłaciłam środki. Piszę celem "wsparcia moralnego". Widziałam, że aktualizowałaś, że jak Zrzutka nie potwierdzi to oddasz ludziom pieniądze - nie poddawaj się. Te pieniądze są od nas, wpłacających, na Łapka żeby miał najlepszą możliwą opiekę. Upierdliwe, że "tu pieczątka a tam podpis" ale jak już tyle ogarnęłaś i tyle serc i portfeli poruszyłaś (a to ta trudniejsza część) to teraz nie daj się pokonać biurokracji. Please
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 117 gości