KociaMama44 pisze:nata1997 pisze:KociaMama44 pisze:Możesz i umiesz wysyłać priva (prywatną wiadomość)? Kliknij na pw koło mojej nazwy użytkownika i w prywatnej wiadomości wyślij mi swój adres. Pod koniec tyg.mogę wysłać Ci ze 2 saszetki z convem. Proponuję, bo wiem, że masz trudności z tym zakupem.
napisałam już
Ok, doszło. Wyślę około czwartku-piątku. To gratis

Wiem przecież, że nie zarabiasz jeszcze. Na tyle mogę pomóc. Pomagamy sobie na tym forum w miarę możliwości.
Dzięki bardzo

dałam o 16 jej już z tym sokiem z buraczków i 2 kropelki espumisanu, o 18:00 tylko z sokiem z buraczków, teraz od 20:00 z sokiem buraczków i 2 kropelkami espumisanu już dziś nie będę jej dawać espumisanu nawet w nocy. to jeszcze o 22 i w nocy mam jej dać z sokiem z buraczków do 05:00 i może od 7:00-8:00 zacznę już dawać normalne mleko?hm szkoda ,że kupala nie ma

mam nadzieje,że jutro coś przyjdzie
Ps. Bo ja już nie wiem masując jej odbycik mam jej wypinać czy ma normalnie ? I czy mam ją masować aż do skutku? Gdy masuje jej brzuszek to ona robi siusiu i idzie spać, ma miękki ciągle brzuszek a jak chce poruszyć tylnymi łapkami to brzuszek momentalnie twardnieje.