Rocznych 6 kotków, Plamusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2016 20:30 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

To dobrze, że myślisz pozytywnie :ok:

Motto na dziś: Z nadzieją w przyszłość :D I z miłością :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro cze 29, 2016 23:03 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Baltimoore pisze:To dobrze, że myślisz pozytywnie :ok:

Motto na dziś: Z nadzieją w przyszłość :D I z miłością :1luvu:

To motto to raczej na zawsze a nie tylko na dziś. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw cze 30, 2016 9:49 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

:1luvu:

Baltimoore

Post » Czw cze 30, 2016 11:02 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Baltimoore pisze: :1luvu:

Wiem wiem Agnieszka. :201461
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt lip 01, 2016 9:16 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Wczoraj czarna koteczka była na stole i wąchała mi rękę :ok: ale siedziałam cichutko to chodziła blisko. :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lip 01, 2016 18:30 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

:ok: :ok: :ok:

Baltimoore

Post » Pt lip 01, 2016 21:17 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Ta czarna przywodzi na myśl pumę: ten wzrok, kształt pyszczka i cała postawa :)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob lip 02, 2016 9:00 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Atta pisze:Ta czarna przywodzi na myśl pumę: ten wzrok, kształt pyszczka i cała postawa :)

No bo to taka miniaturka pumy jest. :wink:

Któryś z tych czterech kotów leje mi na łóżka, przedwczoraj zasikane zostało męża łózko i całe do prania było
Zdążyłam wszystko poprać a wczoraj po zamknięciu tamtego pokoiku gdzie lały, przeniosły się na łóżko w drugim pokoiku.
Od samego rana znowu pranie z poduchami z pierza włącznie.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lip 02, 2016 15:26 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

O kurczaczek! W nagrodę za opiekę dziękują w taki... hmmm .. cudowny sposób :? Trzeba zamykac drzwi do pokoi z łóżkami jak przed rabusiami. Rozumiem,że winny nie poczuwa się do pokuty i naprawy stosunków :mrgreen:

Atta

Post » Nie lip 03, 2016 13:42 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Atta pisze:O kurczaczek! W nagrodę za opiekę dziękują w taki... hmmm .. cudowny sposób :? Trzeba zamykac drzwi do pokoi z łóżkami jak przed rabusiami. Rozumiem,że winny nie poczuwa się do pokuty i naprawy stosunków :mrgreen:

Już mam winowajcę i to nie te kotki, przepraszam za oszczercze pomówienia niewinne koteczki. :oops:
Dzisiaj na gorącym uczynku złapałam małą burasię Basię na laniu na kołdrę na łóżku i oczywiście znowu pranie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lip 03, 2016 14:09 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Basia 8O Pewnie potrzebuje swojego domku :|

Baltimoore

Post » Nie lip 03, 2016 14:53 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Anna61 pisze:Wczoraj czarna koteczka była na stole i wąchała mi rękę :ok: ale siedziałam cichutko to chodziła blisko. :ok:

Małymi kroczkami ku lepszemu idzie.

Oby tak dalej, tylko większymi!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie lip 03, 2016 15:15 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Anna61 pisze:
Atta pisze:O kurczaczek! W nagrodę za opiekę dziękują w taki... hmmm .. cudowny sposób :? Trzeba zamykac drzwi do pokoi z łóżkami jak przed rabusiami. Rozumiem,że winny nie poczuwa się do pokuty i naprawy stosunków :mrgreen:

Już mam winowajcę i to nie te kotki, przepraszam za oszczercze pomówienia niewinne koteczki. :oops:
Dzisiaj na gorącym uczynku złapałam małą burasię Basię na laniu na kołdrę na łóżku i oczywiście znowu pranie. :(

Pewnie poczuła się niewidoczna w duzym stadzie to postanowiła zaakcentować swoją obecność :twisted: Nooo Baska wstydź się!

Atta

Post » Nie lip 03, 2016 19:15 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Baltimoore pisze:Basia 8O Pewnie potrzebuje swojego domku :|

W pokoiku w nocy jest tylko z mężem a też leje na łóżko.

Atta pisze:Pewnie poczuła się niewidoczna w duzym stadzie to postanowiła zaakcentować swoją obecność :twisted: Nooo Baska wstydź się!

Nigdy nie ma w pokoju więcej kotów niż 5, chyba że śpią to 7 się znajdzie w jednym pokoju.
Czasami jest sama w domu bo wszystkie koty na dworze oprócz tej szóstki która nie wychodzi a które są w innym pokoiku choć w dzień mają otwarte i chodzą na luzie.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lip 06, 2016 13:22 Re: Roczne kotki 6 dzikusów po przejściach, proszą o karmę i

Biały koteczek już coraz odważniejszy :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]