Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Marzenia11 pisze:DLink pisze:Boniedydy----> wlasnie niestety mam do czynienia z wolontariatem kocim, widze co wyczyniają , jak się nudza że wracając do domu musza jeszcze na forum na innych nagadać.
Przygadal kocioł garnkowi...
Spójrz na siebie.
Mam nadzieję, że do kotów masz więcej ciepłych uczuć i słów niż to co prezentujesz tutaj wobec wolontariuszy.
Czy ja dobrze zrozumiałam ,że DLink jest wolontariuszem "od psów" ?
Jeśli tak...
Z jej tekstu zrozumiałam ,że obie małe trafiły do schronu. Mam nadzieję ,że zgodnie z wpisem, trafiły już do odmu.Choć nie wyobrażam sobie co dzieci kocie czuły w chwili gdy drzwi schronu znów się za nimi zamknęły.
Jaki by nie był powód ich przytargania.
Myślę ,że pora skończyc te dyskusje.Każdy wie swoje.
Za każdego adoptusia![]()
Dziewczyny, szacun za to co robicie.
jamkasica pisze:Weteran listy najbardziej potrzebujących- potrzebujący niezmiennie. KENNY.![]()
![]()
Kenny się zatykał, był cewnikowany, później miał kilka zabiegów- można długo opowiadać. Oprócz rewelacji w tym zakresie- przyplątała się choroba. Sami widzicie jej efekt. Poza wszystkim Kenny to rewelacyjny, kontaktowy, i piękny kocur. POTRZEBNE DT, aby Kennego postawić na łapki...
URWIS. Młody prześmieszny gość, którego również pokonały schronowe infekcje. I humor już nie ten :/ Sypie się powoli, ale przerażająco konsekwentnie.![]()
![]()
TINBA. Maleńka trikolorka, dzieciak jeszcze. Przyjechała z lekkim przybrudzeniem i równie lekkim glutkiem. Niestety jest dużo gorzej
ARAKS. Przemiły i przeuroczy dorosły kocur z wesołej gromadki "26". Pokonało go zapalenie płuc. Oddycha mu się już lepiej, ale mocno schudł. No generalnie nie służy mu pobyt w schro. (oba zdjęcia już z pobytu w A2)![]()
Poza tym naszym innym seniorom też daleko od rewelacji jeśli chodzi o kondycję fizyczną:
SAGA. Pierwotnie bez większych dolegliwości, obecnie z męczącym glutem![]()
PAFNUCY. Trochę problemów z nerkami, kilka kroplówek, przypadłości właściwe dla wieku- potrzebny dom!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 107 gości