Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anuuuusia pisze:Dziękuję kolendra. Widziałam ten proszek gdzieś w necie, ale nie wiedziałam czy mogę go jej podać ot tak. Jeszcze te ostrzeżenia, że bez konsultacji z wetem nie można... Mój wet ma małą lecznicę i nie posiada aż tak bogatego asortymentu RC, ale podjadę do innego - obym dostała stacjonarnie i nie musiała zamawiać i czekać na przesyłkę.
Na razie bardzo smakuje jej Smilla dla kociąt, którą karmię jej córeczkę.
Porta 21 Feline Finest Sensible jest idealna dla kotów wrażliwych i cierpiących na alergie(...)
asim pisze:A to się sprawdzi przy AZS?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_s ... a21/407523
W opisie jest takie info:Porta 21 Feline Finest Sensible jest idealna dla kotów wrażliwych i cierpiących na alergie(...)
grainfreek pisze: Ale nie są to karmy tanie.
Agulas74 pisze:Hmm kto wie czy nie będą tańsze, niż weterynaryjne kupowane u weta...
*anika* pisze:Pytanie mam w związku z informacją podaną w pierwszym poście tego wątku: dlaczego wymieniona na liście najlepszych suchych jest Feline Porta - Feline Finest Sensible - Grain Free, a nie jest podana Porta 21 Feline Finest Cats Heaven? Jak dla mnie to właśnie ta niebieska ma lepszy skład, więcej mięsa, bardziej chroni nerki. Może o czymś nie wiem po prostu, ale tak patrzę na skład i w wersji zielonej widzę całe wiadra suszonych ziemniaków, natomiast w niebieskiej karmie ziemniaki po pierwsze podane są na trzecim (a nie drugim jak w zielonej karmie) miejscu, w dodatku podane są w formie świeżej, czyli z wodą. Ktoś mi rozjaśni sprawę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 82 gości