Cindy pisze:A dla mnie ona nie szaratylko srebrna
I bardzo podobna do mojej najukochanszej Rondulki, ktora pozegnalam w kwietniu.
Wysylam chociaz 10€ dla sreberka.
Gorąco Ci dziękuję!

Masz rację, jest srebrna i jest bardzo piękna.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:A dla mnie ona nie szaratylko srebrna
I bardzo podobna do mojej najukochanszej Rondulki, ktora pozegnalam w kwietniu.
Wysylam chociaz 10€ dla sreberka.
Chiara pisze:Szare, bure i łaciate miały ciężki czas w tym miesiącu. Zabrakło na leczenie Blusi, PS wydała właśnie ostatni grosz. Postanowiłam więc, że nie będziemy przyjmować już żadnych zobowiązań na siebie poza sterylizacyjnymi - tu nie odmawiam z zasady.
Kotka ze zdjęć została podrzucona do biednej, ale kochającej zwierzęta rodziny w Bielsku Podlaskim przy ul. Hołowieskiej. Ludzie ci skontaktowli się od razu z fundacją prosząc o sfinansowanie jej sterylizacji i oczywiście uzyskali zgodę. Przynieśli do lecznicy kicię. Wstępne badanie wykazało poważną infekcję górnych dróg oddechowych i gigantycznego świerzba. Nijak się nie nadawała do sterylizacji, więc lekarz zrobił jedyną rozsądną rzecz - zapakował do klatki i leczy. Na nasz koszt. Koszty leczenia oszacował na 120 zł i nie bardzo nas na to stać.![]()
Na potrzeby zbiórki nadałam kotce imię Szara. Proszę nie zostawiajcie jej...![]()
Chiara pisze:Chiara pisze:Szare, bure i łaciate miały ciężki czas w tym miesiącu. Zabrakło na leczenie Blusi, PS wydała właśnie ostatni grosz. Postanowiłam więc, że nie będziemy przyjmować już żadnych zobowiązań na siebie poza sterylizacyjnymi - tu nie odmawiam z zasady.
Kotka ze zdjęć została podrzucona do biednej, ale kochającej zwierzęta rodziny w Bielsku Podlaskim przy ul. Hołowieskiej. Ludzie ci skontaktowli się od razu z fundacją prosząc o sfinansowanie jej sterylizacji i oczywiście uzyskali zgodę. Przynieśli do lecznicy kicię. Wstępne badanie wykazało poważną infekcję górnych dróg oddechowych i gigantycznego świerzba. Nijak się nie nadawała do sterylizacji, więc lekarz zrobił jedyną rozsądną rzecz - zapakował do klatki i leczy. Na nasz koszt. Koszty leczenia oszacował na 120 zł i nie bardzo nas na to stać.![]()
Na potrzeby zbiórki nadałam kotce imię Szara. Proszę nie zostawiajcie jej...![]()
Mamy 41 zł na leczenie pięknej kotki od Cindy.![]()
![]()
Bardzo dziękuję!!
![]()
![]()
![]()
Brakuje nam jeszcze 79 zł. Zachęcam do wspierania srebrnej Szarej, która nie miała szczęścia w życiu...
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Szare, bure i łaciate miały ciężki czas w tym miesiącu. Zabrakło na leczenie Blusi, PS wydała właśnie ostatni grosz. Postanowiłam więc, że nie będziemy przyjmować już żadnych zobowiązań na siebie poza sterylizacyjnymi - tu nie odmawiam z zasady.
![]()
Bardzo dziękuję!!
![]()
![]()
![]()
Brakuje nam jeszcze 79 zł. Zachęcam do wspierania srebrnej Szarej, która nie miała szczęścia w życiu...
Mamy nowe 30 zł dla Szarej od Katarzyny Ch.![]()
Brakuje nam jeszcze tylko 49 zł. Może jeszcze ktoś wesprze kicię grosikiem ?![]()
ilgatto pisze:Przelew 25 zł poszedł.
Przepraszam, że tylko tyle ale ja lecę już na oparach oparów
WIRGINIA pisze:Witajcie,kochane.Przesyłam 100zł,proszę przeznaczcie na to,co potrzeba.
WIRGINIA pisze::201461 Witajcie,kochane.Przesyłam 100zł,proszę przeznaczcie na to,co potrzeba.
sylwia1982 pisze:WIRGINIA pisze::201461 Witajcie,kochane.Przesyłam 100zł,proszę przeznaczcie na to,co potrzeba.
WIRGINIA, wow, bardzo dziękujemy
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Szare, bure i łaciate miały ciężki czas w tym miesiącu. Zabrakło na leczenie Blusi, PS wydała właśnie ostatni grosz. Postanowiłam więc, że nie będziemy przyjmować już żadnych zobowiązań na siebie poza sterylizacyjnymi - tu nie odmawiam z zasady.
![]()
Bardzo dziękuję!!
![]()
![]()
![]()
Mamy nowe 30 zł dla Szarej od Katarzyny Ch.![]()
Brakuje nam jeszcze tylko 49 zł. Może jeszcze ktoś wesprze kicię grosikiem ?![]()
Pan doktor o miękkim sercu dał Szarej rabat na 25 zł.![]()
![]()
![]()
Brakuje nam zatem tylko 24 zł.![]()
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 063&type=1
Cindy pisze:A jak czuje sie sreberko? Gotowe juz do sterylki czy jest leczone?
Użytkownicy przeglądający ten dział: coeddie11, Google Adsense [Bot] i 1232 gości