SZYLKRETKA.ZŁAMANA ŁAPA.Oddana z DT (")

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 09, 2014 11:27 Re: SZYLKRETKA.ZŁAMANA ŁAPA.Oddana z DT (")

Dobrze, że się dopytujesz, przecież i tak trzeba zapłacić, a im szybciej tym lepiej. Przynajmniej saldo się u weta zmniejszy. Jeśli to dla Ireny nie problem to niech wyśle, ale równie dobrze może do mnie podrzucić albo ja do niej podjadę wtedy szybciej do Małej trafi.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 09, 2014 18:13 Re: SZYLKRETKA.ZŁAMANA ŁAPA.Oddana z DT (")

AgaPap pisze:Dobrze, że się dopytujesz, przecież i tak trzeba zapłacić, a im szybciej tym lepiej. Przynajmniej saldo się u weta zmniejszy. Jeśli to dla Ireny nie problem to niech wyśle, ale równie dobrze może do mnie podrzucić albo ja do niej podjadę wtedy szybciej do Małej trafi.

Irena teraz chyba nie będzie miała kiedy podrzucić, z 3 maluszków żyją dwa i jest bardzo źle :(
Nie wiadomo co im jest :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto wrz 09, 2014 20:19 Re: SZYLKRETKA.ZŁAMANA ŁAPA.Oddana z DT (")

sory, nie logowałam sie na niekochane ostatnio :oops: , bo max rzadko w ogóle zaglądam do neta
Odpisałam na pw, ale w razie czego piszcie na nick Mała1, albo dzwońcie 889 771 107

Najlepiej posłać na adres fundacji, jak sie nie da podjechać . Wyślijcie mi fotkę faktury mms, to przeleję wcześniej ( wpisuję przy przelewie nr faktury itd )

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia]