TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 28, 2014 20:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Super, że Gracja je, może miała słabsze dni. Oby jeszcze Fibi sie poprawił. A kociaki za te zrywanie firanem to dostaną reprymendę:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro maja 28, 2014 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Czw maja 29, 2014 11:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A ja właśnie zupełnym przypadkiem natrafiłam na bloga 8O
http://justaizwierzaki.blogspot.com/
Bardzo fajny, wszystko uporządkowane, tylko niestety ostatnia aktualizacja z sierpnia 2013...
Z ciekawości - kto to stworzył? :D

Na fb też już od marca cisza...
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw maja 29, 2014 18:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dzieki za :ok:
Meteorolog1 witaj w naszych skromnych progach :ok:
Blog założyła Nowa_Sztno , ale pewnie teraz nie ma czasu na aktualizacje bo zajmuje sei schroniskiem w Szczytnie ...

A dziś byłam u weta z Fibim , niestety nadal sika pod siebie , nie pozwolił sobie na pobranie krwi , o USG i pobraniu moczu nawet nie było mowy a powinien mieć , bo nie wiadomo skąd te sikanie , być może problemem jest obniżony poziom testosteronu i go dzis dostał , za jakiś czas muszę go i tak dać na obcinanie i wtedy będzie można mu pobrać krew i mocz i zrobić USG , bo agresor nieziemski z niego :roll:

A Gracja dostała dzis kolejny antybiotyk , w sobotę następny , apetyt dopisuje , ale ma dziś biegunke , mam nadziej ze to chwilowe no i za tydzień jak będzie ok będzie można pobrać jej krew do badań na FIV
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw maja 29, 2014 18:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Mało na forum jestem, ale cieplutko o Was myślę i pozytywną energię przesyłam.
:ok: :ok: za całokształt.

Justa jak Ty się czujesz?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw maja 29, 2014 18:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Etna ze swoim adoratorem :wink:

Obrazek

Obrazek

Z Wincentym :D

Obrazek

I Wincenty solo :wink:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 29, 2014 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Petka pisze:Mało na forum jestem, ale cieplutko o Was myślę i pozytywną energię przesyłam.
:ok: :ok: za całokształt.

Justa jak Ty się czujesz?

Dzięki za :ok: :ok: :ok:

A ja , nie najlepiej , jestem przemęczona :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 29, 2014 23:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:Etna ze swoim adoratorem :wink:

Obrazek

Obrazek

Z Wincentym :D

Obrazek

I Wincenty solo :wink:

Obrazek

Dzieki za wstawienie fotek :1luvu:
a teraz u nas szaleje Tajfun o nazwie :
przewodnicząca Noemi i jej poddani czyli Bartuś , Gracja , Wincenty, Wegielek , Miki i .... Matyldzia , wszystko po drodze zmiatając :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 30, 2014 18:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Ponieważ Pani nie odbierała telefonów, to napisałam smsa czy to aktualne - niestety nie :mrgreen: . Jakoś nie umiem się smucić jak ktoś nie ma kultury na tyle by mi napisać bez ponagleń, że to nieaktualne.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 30, 2014 22:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

"Pyszności" dla bezdomniaczków :evil:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 01, 2014 19:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Ładna sesja Etny:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie cze 01, 2014 22:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Alienor pisze:Ponieważ Pani nie odbierała telefonów, to napisałam smsa czy to aktualne - niestety nie :mrgreen: . Jakoś nie umiem się smucić jak ktoś nie ma kultury na tyle by mi napisać bez ponagleń, że to nieaktualne.

Nigdy nie zrozumie ludzi , tak ciężko napisać dwa słowa , ech :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 01, 2014 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:"Pyszności" dla bezdomniaczków :evil:
Obrazek

Takie ''pyszności'' sie coraz częściej zdarzają i naprawdę nie dziwie sie ludziom że maja potem wąty do mnie że karmie koty , jak im śmierdzi pod oknami , bo to było cuchnący i slimate , szlag mnie trafi na takich '' karmicieli '' a ja potem za to obrywam,mimo iz to za każdym razem sprzątam :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 01, 2014 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

A wczoraj do DT do Krakowa pojechały Antonio i Fredi :piwa: a Gracja dziś o wiele mniej zestresowana , w srode jedziemy do weta na pobranie krwi celem wykonania badania na FIV , mam nadziej ze tym razem nic nie stanie nam na przeszkodzie bo juz nie boli ja gardło i wrócił apetyt :)

Szukam transportu z Warszawy do Tychów , czy ktoś coś może wie , gdzie szukać ???

Nie wiem co sie dzieje z moimi oczami , ale bardzo łzawią i bardzo pieką i nie mogę nawet patrzeć na ekran a jak pisze to jest koszmar :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 02, 2014 6:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

wpisz się na wątku transportowym i sprawdź blablacar.
A jak tak oczy bolą to chyba masz zapalenie spojówek - trzeba by do okulisty.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]