dagna, dziękuję, że wybraliście "moją" kicię

koteczki muszą się dogadać, myślę, że z czasem się nawet polubią. obie młode, pewnie obu przyda się kocia przyjaciółka na samotne chwile do zabaw i wspólnego spania, gdy was w domu nie będzie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agaga21 pisze:aż mi się sama buzia uśmiecha jak czytam i zdjęcia oglądam
dagna, dziękuję, że wybraliście "moją" kicięma już jakieś imię?
koteczki muszą się dogadać, myślę, że z czasem się nawet polubią. obie młode, pewnie obu przyda się kocia przyjaciółka na samotne chwile do zabaw i wspólnego spania, gdy was w domu nie będzie.
fajniedagna90 pisze:agaga21 pisze:aż mi się sama buzia uśmiecha jak czytam i zdjęcia oglądam
dagna, dziękuję, że wybraliście "moją" kicięma już jakieś imię?
Chyba zostawimy jej na imię Nesti![]()
To ja Ci dziękuję, że jej nie zostawiłaś i teraz mam nadzieję będzie szczęśliwa![]()
Ta kotka była mi chyba przeznaczona. Lubię na facebooku stronę fundacji, jak zobaczyłam jej zdjęcie i ten krótki opis to jakoś tak poczułam, że to kotka dla mnie, nie mogłam przestać o niej myśleć no i jesta przecież prędzej widziałam sporo innych kotków i jakoś nie pomyślałam, żeby się dokocić, dopiero jak zobaczyłam ją
![]()
Napisz mi czym lubiła się u Ciebie bawić bo jak na razie nie chce się niczym bawić tylko żeby ją myziać (oczywiście nie mam nic przeciwko)
Obie teraz śpią
Donvitow pisze:No teraz to już tylko czekam na fotki kocic śpiących na jednym posłanku.
dagna90 pisze:Ona była odrobaczana? Bo chcemy ją na szczepienie w sobotę zabrać
Zamieniliśmy je miejscami żeby Nesti sobie mieszkanie zwiedziła i obwąchała, właśnie bawi się pluszową myszką
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 35 gości