najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2014 12:08 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

aż mi się sama buzia uśmiecha jak czytam i zdjęcia oglądam :)
dagna, dziękuję, że wybraliście "moją" kicię :1luvu: ma już jakieś imię?

koteczki muszą się dogadać, myślę, że z czasem się nawet polubią. obie młode, pewnie obu przyda się kocia przyjaciółka na samotne chwile do zabaw i wspólnego spania, gdy was w domu nie będzie.

agaga21

Od: Pt lut 11, 2011 20:07

Post » Pon kwi 14, 2014 12:19 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

agaga21 pisze:aż mi się sama buzia uśmiecha jak czytam i zdjęcia oglądam :)

koteczki muszą się dogadać, myślę, że z czasem się nawet polubią. obie młode, pewnie obu przyda się kocia przyjaciółka na samotne chwile do zabaw i wspólnego spania, gdy was w domu nie będzie.

Chyba zostawimy jej na imię Nesti :)
To ja Ci dziękuję, że jej nie zostawiłaś i teraz mam nadzieję będzie szczęśliwa :1luvu:
Ta kotka była mi chyba przeznaczona. Lubię na facebooku stronę fundacji, jak zobaczyłam jej zdjęcie i ten krótki opis to jakoś tak poczułam, że to kotka dla mnie, nie mogłam przestać o niej myśleć no i jest :) a przecież prędzej widziałam sporo innych kotków i jakoś nie pomyślałam, żeby się dokocić, dopiero jak zobaczyłam ją :1luvu:
Napisz mi czym lubiła się u Ciebie bawić bo jak na razie nie chce się niczym bawić tylko żeby ją myziać (oczywiście nie mam nic przeciwko :D)
Obie teraz śpią :)

dagna90

Od: Sob kwi 12, 2014 19:50

Post » Pon kwi 14, 2014 12:46 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

dagna90 pisze:
agaga21 pisze:aż mi się sama buzia uśmiecha jak czytam i zdjęcia oglądam :)

Chyba zostawimy jej na imię Nesti :)
To ja Ci dziękuję, że jej nie zostawiłaś i teraz mam nadzieję będzie szczęśliwa :1luvu:
Ta kotka była mi chyba przeznaczona. Lubię na facebooku stronę fundacji, jak zobaczyłam jej zdjęcie i ten krótki opis to jakoś tak poczułam, że to kotka dla mnie, nie mogłam przestać o niej myśleć no i jest :) a przecież prędzej widziałam sporo innych kotków i jakoś nie pomyślałam, żeby się dokocić, dopiero jak zobaczyłam ją :1luvu:
Napisz mi czym lubiła się u Ciebie bawić bo jak na razie nie chce się niczym bawić tylko żeby ją myziać (oczywiście nie mam nic przeciwko :D)
Obie teraz śpią :)
fajnie :)

fundacja głosem zwierząt ogłosiła mi ja tak "gościnnie". byłam w szoku, że domek tak szybko się znalazł :)
u mnie kicia była 9 dni po sterylce i wcale się nie bawiła, tylko odpoczywała i miziała się. u asi w poznaniu ponoć bawiła się jak szalona zabawkami ale nie wiem jakimi. może z wędką spróbuj, może trzeba ją zachęcić? a może musi się troszkę z nowym miejscem oswoić.

agaga21

Post » Pon kwi 14, 2014 12:56 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Chyba faktycznie dopiero się oswaja, pewnie jeszcze jest trochę zestresowana, muszę jej kupić jakąś fajną myszkę :)

dagna90

Post » Pon kwi 14, 2014 13:19 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Kolejne zdjęcia :)

Taka jestem ładna
Obrazek

Ale jestem śpiąca :)
Obrazek

No myziaj nie widzisz, że czekam :D
Obrazek

Czemu przestałaś, myziaj dalej :kotek:
Obrazek

dagna90

Post » Pon kwi 14, 2014 13:38 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

agaga21

Post » Pon kwi 14, 2014 13:46 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Widać po podłodze w jakim stanie jest mieszkanie które wynajmujemy. I dobrze bo dzięki temu właścicielka nie ma nic przeciwko kotom bo bardziej tego mieszkania nie da się zniszczyć :lol:

dagna90

Post » Pon kwi 14, 2014 13:49 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

No teraz to już tylko czekam na fotki kocic śpiących na jednym posłanku.:)

Donvitow

Od: Czw lip 02, 2009 13:46

Post » Pon kwi 14, 2014 14:00 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Donvitow pisze:No teraz to już tylko czekam na fotki kocic śpiących na jednym posłanku.:)

Nie mogę się doczekać :D

dagna90

Post » Pon kwi 14, 2014 17:08 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Już 18.00. !!!!

Donvitow

Post » Pon kwi 14, 2014 17:17 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Wzięłam Lusie na ręce i ukucnęłam z nią przed Nesti i niestety Lusia zaczęła warczeć :( trzeba czekać, jeszcze jest dla nich za wcześnie

dagna90

Post » Pon kwi 14, 2014 17:35 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Daj Sobie luz. To "inwestycja" na 10-15 lat. Czas i spokój to podstawa,:)

Donvitow

Post » Pon kwi 14, 2014 17:41 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Zostało imię Nesti :1luvu: aż mi się uśmiech od ucha do ucha pojawił :)
Piękne fotki, trzymam mocno kciuki, żeby kotki się pokochały :ok:
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

Post » Pon kwi 14, 2014 18:27 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

Ona była odrobaczana? Bo chcemy ją na szczepienie w sobotę zabrać :)
Zamieniliśmy je miejscami żeby Nesti sobie mieszkanie zwiedziła i obwąchała, właśnie bawi się pluszową myszką :)

dagna90

Post » Pon kwi 14, 2014 18:34 Re: najmilsza i najmniejsza kicia ma dom!

dagna90 pisze:Ona była odrobaczana? Bo chcemy ją na szczepienie w sobotę zabrać :)
Zamieniliśmy je miejscami żeby Nesti sobie mieszkanie zwiedziła i obwąchała, właśnie bawi się pluszową myszką :)

tak, była raz przed sterylką(ale sądzę, że wtedy dostała za małą dawkę) i kolejny raz kilka dni temu pół tabletki milbemaxu dostała. co prawda asia miała zrobić powtórkę po 2 tygodniach na wszelki wypadek(choć ponoć milbemax działa na robale w każdym stadium) ale wy już ją wzięliście i asia zapomniała dać wam drugą połowę tabletki. jeśli chcecie jednak powtórzyć odrobaczenie, to zapytam jej dokładnie którego dnia odrobaczała.

agaga21

[poprzednia][następna]