Moderator: Estraven
Hikiko pisze:Odnośnie Skarpety.
Niedawno jedna z Czarownic miała problem - musiała zrobić na cito dwie sterylki, a kasy miała na jedną - zasugerowałam zgłoszenie się o pomoc ze skarpety (jakoś mi wyleciało, że już Skarpety nie ma). Siostra AniHilli parę postów temu pytała o konto skarpetowe, więc chyba ta Skarpeta tak całkiem nie wygasła. Ale tu trzeba Trinity zapytać.
No i tak sobie myślę, czy taka awaryjna kasa nie byłaby jednak przydatna. Może na zmienionych zasadach, tylko w obrębie Paktu? Może właśnie na sterylizację w okresie nietalonowym? Może w połączeniu z Operacją Zabieg? One mają rozsądne zasady rozliczania. No nie wiem. Zdarzają się takie akcje, że jest kot, kasy brak w tym miesiącu, a pomóc kotu trzeba (sterylka aborcyjna na przykład). Do głosowania się nie nadaje, bazarek zanim się skończy to kotka się zdąży rozpakować. A ze skarpetą krótka piłka - 5 Strażniczek decyduje i kasa idzie.

Villentretenmerth pisze:Smutno. Cóż, takie życie, że żegnamy przyjaciół. Moje koty... Odpycham od siebie tę myśl jak najdalej ale to nic nie da. Będą kolejno gasnąć te piękne płomyczki. Jakąś zbroję trzeba sobie zawczasu ukuć.
shira3 pisze:halo siostry, czy mamy kogos ze szczecina? Potrzebna pilnie wizyta PA dla szczeniaka od zosik z czestochowy, psince grozi schron!!!
isabell36 pisze:shira3 pisze:halo siostry, czy mamy kogos ze szczecina? Potrzebna pilnie wizyta PA dla szczeniaka od zosik z czestochowy, psince grozi schron!!!
ze Szczecina to chyba jedynie basidrak20 może pomóc, choć to nie nasza siostra ale spytać można![]()
szczecińska mafia chyba się wypaliła
najszczesliwsza pisze:Dziękuję za pamięć o mnie.
Nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej, z pomocą Waszą ogarniam co mam ogarniać, co muszę ogarnąć sama, także ogarnę. Dam sobie radę, tak jak z wchodzeniem oknem wieki temu... Uparta jestem.
Mam już komputer i dostęp do Internetu.
najszczesliwsza pisze:Czy ja mogę na powrót stać się czarownicą?
[b]

...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości