Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Wróciłam z urlopu (którego połowę spędziłam w szpitalu, a co dodatkowe atrakcje wskazane) a tutaj takie dobre wieści u kotusia / golusia
I tak jest piękny mimo że mu futro ukradli złodzieje
![]()
Fajnie, że będzie w Kotinowym domku mieszkał!
Tak więc Ty się już Kolonelku nie wygłupiaj, żadnych chorób nie wymyślaj tylko kokardę wiąż i kładź się pod choinką jako świąteczny prezent!
MonikaMroz pisze:Elu super
Goyka pisze:Supera kto zamieszkuje Twój zwierzyniec ? Kogo Kolonelek bedzie miał do towarzystwa ?
Kotina pisze:Goyka pisze:Supera kto zamieszkuje Twój zwierzyniec ? Kogo Kolonelek bedzie miał do towarzystwa ?
Goyka, sąsiadko z pobliskiej dzielnicy - masz wszystkich mieszkańców Kotinowa w banerku .... oprócz dużych
Goyka pisze:Kotina pisze:Goyka pisze:Supera kto zamieszkuje Twój zwierzyniec ? Kogo Kolonelek bedzie miał do towarzystwa ?
Goyka, sąsiadko z pobliskiej dzielnicy - masz wszystkich mieszkańców Kotinowa w banerku .... oprócz dużych
No to piękna ekipaa Dziunia pewnie szczególnie przypadnie Kolonelkowi do gustu
Kotina pisze:Goyka pisze:Kotina pisze:Goyka pisze:Supera kto zamieszkuje Twój zwierzyniec ? Kogo Kolonelek bedzie miał do towarzystwa ?
No to piękna ekipaa Dziunia pewnie szczególnie przypadnie Kolonelkowi do gustu
Po cichu liczę raczej na męską przyjaźń, Cymusiowi nie udało się olśnić którejś z kocic, on takie nieśmiały ...![]()
Dziunia bardzo chce bawić się z Cynamonem, ale on nie może się zdecydować czy ma się jej bać czy z nią bawić
casica pisze:Kotina, tak z ciekawości. Masz już 7 kotów i 2 psy. Kolonel byłby ósmym kotem, czy podołasz opiece nad taka gromadką? I czy planujesz kolejne dokocenia?
Bo taka ilość zwierząt zawsze jakoś wywołuje we mnie obawy
ruru pisze:Casica jak zwykle czujna![]()
ale myślę, że Kotinowy domek idealny wręcz dla Miśka,
a jakby tylko coś nie tak to nie zostawię![]()
a jak będzie "zbierała" dalej to odbierzemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, Maryla mama Luli i 113 gości