Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 26, 2013 11:27 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:biedak ,pewnie marznie :cry:

Zapodał już sobie zimowe futerko. Zrobiłam mu domek z kartonu a w nim pudełeczko z miękkimi szmatkami. Chętnie do niego wlazł sam z własnej woli.
Micha pełna chrupków i rano saszetka mokrego.Dziś chcemy go zawieść do weta i jak się uda to na kilka dni znajdzie się lokum w zakładzie fryzjerskim.Tylko co dalej?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lis 26, 2013 11:28 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Uczę się ścielić łóżko ,tak ,jak się okazuje to bardzo skomplikowana czynność :twisted: posłać łózko ,położyć prześcieradło ,jak już uda się z prześcieradłem reszta to pikuś .
Bandyci wyrastają jak z pod ziemi ,ja myk prześcieradło na puste łóżko ,a one mi w nogi ,prześcieradło skacze ,wije się i ucieka :twisted:
Tylko Lumpek nie bierze w tym rozboju udziału .

:twisted:

Ja przy kazdym ścieleniu dostaje rozstroju nerwowego... przecież to taka dobra zabawa dla Kotecka, tam coś powiewa - trzeba zapolować, tutaj można pokopać, albo się zakopać....masakra, choćby spały jak tylko się zorientują, że ścielę już są i NADaktywnie asystują :/ Nie mówiąc już o atakowaniu ścielących dłoni, Maupy Rogate .... Bosh jak ja je Kocham :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto lis 26, 2013 11:32 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Jak tylko otworzę wersalkę i wyjmę pościel to obie pakują się do skrzyni. i tak wersalka stoi otwarta z pół godz. aż kotecki się wyleżą i stwierdzą że już dość. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lis 26, 2013 11:33 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Astaroth86 pisze:Jednak nadal naiwnie szukam tego jedynego, idealnego fryzjera, ehh..

O! O! O! Ja mam dokładnie tak samo... Szukam, szukam i znaleźć nie mogę :/
I jeszcze jedno mnie wkurza jak idę do fryzjera. Dlaczego u nich podciąć końcówki to znaczy obciachać 10cm :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 26, 2013 11:35 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Bo 5 cm to końcówki a kolejne 5 cm jest na ich wyrównanie - potem zaczyna się włos właściwy :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lis 26, 2013 11:38 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Kiedyś, jeszcze w czasach szkolnych mama zabrała mnie do najlepszej fryzjerki w mieście (niewielkim), poprosiłam o podcięcie końcówek, jakież było moje zdziwienie gdy z włosów swobodnie opierających się na ramionach miałam włosy ledwie sięgające za ucho :/
Dramat, rozpacz i skuteczne omijanie tej pani :/
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto lis 26, 2013 11:38 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Caragh pisze:
Astaroth86 pisze:Jednak nadal naiwnie szukam tego jedynego, idealnego fryzjera, ehh..

O! O! O! Ja mam dokładnie tak samo... Szukam, szukam i znaleźć nie mogę :/
I jeszcze jedno mnie wkurza jak idę do fryzjera. Dlaczego u nich podciąć końcówki to znaczy obciachać 10cm :evil:

Dlatego na cięcie końcówek umawiam się z mamą.
Nie istnieje dobry fryzjer...chociaż może się mylę, bo z załozenia omijam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lis 26, 2013 11:46 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Ja mam dobrą fryzjerkę. Mówię tylko czy chcę krótko czy dłużej i wychodzi ok.
Ponieważ to ja nigdy nie wiem jak chcę ściąć zdaję się na nią.
Dobiera mi fryzury w których czuję się dobrze.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto lis 26, 2013 11:47 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Ja już też zaczęłam. Moja ostatnia wizyta była w maju czy czerwcu.
Lubię swoje długie włoski. Wara od nich, szczególnie od ostatnich 10 cm :twisted:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 26, 2013 13:57 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

ja sama obcinam sobie włosy ,stoję przy lustrze ,zwijam i ciacham ..o równość tu trudno :ryk: ale kto by się na to patrzył :mrgreen:

szykuję się z Niunią ,transporterek wyścielony ,karma naszykowana,gdzieś 14.30 wyjdziemy z domu .
Ja jeszcze całkowicie w rozsypce .

tak ,słanie łóżka stało się wielkim wyczynem :wink: nieraz mnie krew zalewa ,jedno wyciągnę ,drugie wskoczy i tak na zmianę ,4 szalone łby robią sobie polewki ze mnie :twisted:
Pierwsza w nocy ,czas spać ,a te diabły tasmańskie jaja sobie ze mnie robią ,a jakie szczęśliwe ,jakie rozkoszne ,wiją się jak węże ,byle głębiej to ten kurdupel nie sięgnie :twisted:
a mruczą potem jak by im kto za to płacił.
Za to to kochać :twisted:
traktowanie mnie jak mebel,drapak ,plac zabaw ,skocznie ,bieżnie i ring ? :twisted:
nie ,nie będę dziadów kochała :twisted:

może troszkę ,tak fajnie teraz śpią 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 26, 2013 14:44 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

no właśnie, najukochańsze jak śpią :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 26, 2013 16:12 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Właśnie, tylko dlaczego najbardziej zmęczone i śpiące są, kiedy my wstajemy? :wink:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Wto lis 26, 2013 16:27 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

myślałam o tym dzisiaj rano, od kilku tygodni myślę codziennie..co słanie łóżka to wojna :mrgreen:
jak zrzucę jedno to włazi drugie i kolejne...tłumaczenie Misiek ja idę do pracy zarobić na saszetki które lubisz, nie skutkuje...Miśka w siódmym niebie podobnie jak Pirat i Tuliśka :mrgreen:

cześć Dorotko :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto lis 26, 2013 16:59 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Cześć Basieńko :D
Wpadłam dosłownie nakarmić upierdliwców i wypuścić psy i z powrotem na dworzec.
Maleńka sunia pojechała :ok:
żadnych więcej zwierząt w domu .
żadnych psów z oczami jak spodki i taką ogromną nadzieją że to już koniec koszmaru ...a tu kolejny dt :cry:
stara i głupia . :crying:
obiecywali rozum ,zawsze obiecywali ,że przyjdzie z wiekiem mówili .
Wiek i owszem szybko przyszedł ,tylko rozumu nie zabrał :crying:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 26, 2013 19:32 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dla tego my nie ścielimy łóżek ,a tylko przykrywamy kocami i narzutami.
I z tym jest masa roboty :evil: :evil: :evil: :evil: małe szatany są wszędzie :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]