Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 19, 2013 18:11 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Obrazek
Rodzeństwo małej

kotka :( ciężarna Obrazek

mama malców, ta która teraz je Obrazek

kocur Obrazek

i drugi kocur który się oswoił Obrazek

ciekawski maluch Obrazek
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw wrz 19, 2013 18:32 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Ło matko jakie to małe na pierwszym planie pierwszego zdjęcia podobne do Laluni!
Wygląda prawie jak ona, tylko tyle, że ma oczy :mrgreen:

One wszystkie mają takie same ogony!
Ja się głowiłam dlaczego mała ma krótki, gruby ogonek - taki nie koci zupełnie. Ogonek ma zgrubienie na końcu, więc myślałam, że był złamany, ale wet powiedział, że nie - że musiała się już tak urodzić.
A na tym pierwszym zdjęciu widać, że wszystkie mają takie same krótkie i grubaśne...

No i nie wiem co teraz berni... Ja kotkę mogę łapać w sobotę, ale co z tego, jak nie ma jej u kogo ulokować na niedzielę...
Potem z odwiezieniem też bym ewentualnie jakoś dała radę, bo mogę tam po prostu podjechać pod bramę i wypuścić kotkę, nawet jak nikogo nie będzie.
Problem kolejny jest taki, że najszczesliwsza może przetrzymać kotkę 4 dni, a ja przez cały następny tydzień jestem popołudniami bez samochodu (tż zabiera na drugą zmianę i wraca przed 23).
Same problemy :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw wrz 19, 2013 19:00 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

właśnie Zosik same problemy...nie chcą się te wszystkie elementy układanki poskładać :(

berni

Post » Czw wrz 19, 2013 20:36 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Dobra, przetrzymam, ale dajcie żwirek i mokre na po zabiegu, przed będzie żryć suche moich.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw wrz 19, 2013 22:14 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Czy ta ciężarna kotka na chwilę przed porodem była dzika i nie dało się jej odłowić ? Przecież to chyba był ostatni moment... :roll:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw wrz 19, 2013 22:27 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Chiara pisze:Czy ta ciężarna kotka na chwilę przed porodem była dzika i nie dało się jej odłowić ? Przecież to chyba był ostatni moment... :roll:

Z tego co zrozumiałam to są aktualne zdjęcia i kotka nadal jest w ciąży , czy sie mylę ?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt wrz 20, 2013 6:23 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

nie, zdjęcia są sprzed chyba dwóch tygodni, ja dostałam je wczoraj. Koty są dzikie i się boją, nie wiem gdybym wiedziała ze ta kotka jest taka gruba to bym namawiała koleżankę na próby łapania dorosłego kota do transporterka. Niestety poza szybką akcją (dzięki Zosik) z małą ślepinką wszystko idzie jak po grudzie :(

berni

Post » Pt wrz 20, 2013 8:28 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

berni skoro najszczesliwsza przetrzyma, to jutro można jechać
Ty tam będziesz? Czy będzie tylko Kasia?
jeszcze nie wiem co z łapką, nie mogę się dodzwonić do dziewczyny...
boję się, że tamta kotka już urodziła, skoro zdjęcia są sprzed dwóch tygodni :(
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt wrz 20, 2013 9:39 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Z tego co wiem to od rana będzie mama Kasi, Kasia dopiero od popołudnia (najwcześniej chyba 15) bo jest w pracy w delegacji i potem ją podrzucą na Folwark. Dowiem się i napiszę.

berni

Post » Pt wrz 20, 2013 9:54 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

No ja próbuję dodzwonić się po klatkę, ale na razie lipa. Może jest w pracy...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt wrz 20, 2013 13:52 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Kolejne złe wieści. Jakby jeszcze mało ich było :roll:

Dziewczyny obydwie klatki mają "w użyciu", na jutro nie będzie wolnej.

Dzwonię do animalsów, czy mi pożyczą, ale dodzwonić się na razie nie mogę :?
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt wrz 20, 2013 15:34 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Którzy animalsi?

Upewniam się tylko, wet rozumiem wie, że może w poniedziałek przyjdę do niego z rańca?

najszczesliwsza

Post » Pt wrz 20, 2013 16:23 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

napisałam do ilagatto. Nie wiem czy się uda jeśli nie będzie klatki...i mam nadzieję że wet się w razie czego nie zdenerwuje że zaklepujemy termin i potem trzeba go odwołać...

żeby tylko była klatka.

Zosik, Mama Kasi będzie tam od ok. 13.

berni

Post » Pt wrz 20, 2013 16:48 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Do ilgatto lepiej dzwonić, nie wiadomo, czy dziś zajrzy na miau.

najszczesliwsza

Post » Pt wrz 20, 2013 17:56 Re: Koteczka bez oczu- Zosik znalazła jej super dom!! DZIĘKI

Nie ma klatki... :(
ObrazekObrazek

Zosik

[poprzednia][następna]