Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorotek6 pisze:Brygida zanuczyła się zakpywać MNIE na później - niczym swoje miseczki z jedzonkiem. Robi to co raz cześciej.........czyżby planowała coś![]()
dorotek6 pisze:I poproszę o dotację na drugiego futrzaka. Ja to w sumie pewnie bym i wzięła maleństwo, ale szacuję realistycznie siły........może za kilka miesięcy wezmę jakiegoś drugiego maluszka.....
Mysza pisze:dorotek6 pisze:I poproszę o dotację na drugiego futrzaka. Ja to w sumie pewnie bym i wzięła maleństwo, ale szacuję realistycznie siły........może za kilka miesięcy wezmę jakiegoś drugiego maluszka.....
Echhh szkoda...Choć dobre i za kilka miesięcy, wtedy też będą koty poptrzebowac domu.
dorotek6 pisze:A oto Brydzia przy kompie - wygląda tak słodko.......![]()
http://upload.miau.pl/10510.jpg
http://upload.miau.pl/10511.jpg
Jest moim ukochanym miśkiem:)
sabianka pisze:
Ja bym takich zdjęć Brydziaka publicznie nie pokazywała, narażasz się na możliwość pozbycia się kota poprzez kradzież w wykonaniu zazdrosnych i rozkochanych w Brydzi forumowiczów (o ile to Brydzia a nie klon podstawiony przez rodziców)
Beata pisze:to moze byc jakas reakcja alergiczna, idz do weta moze...
Brydzia cudna, tak na marginesie![]()
![]()
dorotek6 pisze:Beata pisze:to moze byc jakas reakcja alergiczna, idz do weta moze...
![]()
Dzięki - chyba tak zrobię, poczekam jeszcze tydzień, bo nie chce biegać jak oszalała do weta........za tydzień mamy wizytę kontrolną. Mam nadzieję, że jej to przejdzie.
Tak na magrinesie, możliwe, żeby była uczulona na zwykły talk dla dzieci??
Beata pisze:dorotek6 pisze:Beata pisze:to moze byc jakas reakcja alergiczna, idz do weta moze...
![]()
Dzięki - chyba tak zrobię, poczekam jeszcze tydzień, bo nie chce biegać jak oszalała do weta........za tydzień mamy wizytę kontrolną. Mam nadzieję, że jej to przejdzie.
Tak na magrinesie, możliwe, żeby była uczulona na zwykły talk dla dzieci??
znajac moje koci, wszystko jest mozliwesa uczulone na Lydium na przyklad i na plyn do mycia uszu bardzo
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 406 gości