Psie łapy są fajne do zabawy

Witaj Lidziu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Koci fotel![]()
Psie łapy są fajne do zabawy![]()
Witaj Lidziu
lidka02 pisze:Witamy![]()
U nas spokój nie trwał długo Kubkowi znów robi się to co kiedyś miał na szyi ta ranabrak słów od czego to...
Miraclle pisze:lidka02 pisze:Witamy![]()
U nas spokój nie trwał długo Kubkowi znów robi się to co kiedyś miał na szyi ta ranabrak słów od czego to...
Może to nie grzyb![]()
Na grzyba wystarczy szczepionka i chyba jest ok.
Może to alergiaalbo organizm coś wyrzuca.
Biedny Kubolek
lidka02 pisze:Mam pytanie kupiłam do kotów Scanomune i byłam z jednym u weta na Zylexis i mówie wetowi o tych tabletkach i się zdziwiłam bo myślałam że są ok ....Wet powiedział że tabletki są super ale tylko wtedy jak kotu dam to w całości do połknięcia ale to nie realne bo one za duże.Powiedziałam ze ja wysypuje proszek na jedzenie a wet powiedział że to nie ma wtedy takiego działania ....Podajecie te kapsułki kotom może to w jaki sposób..
Miraclle pisze:Nie wiem jak to jest z wchłanianiemale jakoś wątpię żeby wchłanialność miła mniejsza. O ile kot zjada całą dawkę w jednym posiłku.
Ja daje moim immunodol cat jest tańszy, a ma większą dawkę beta glukanu.
Kinnia pisze:Lidka to co kupiłas to lek weterynaryjny drogi jak diabli a o niewielkiej dawce beta-glukanu .... ... ja dla gangu kupowałam i do dzisiaj kupuje na wzmocnienie w ludzkiej aptece ludzki beta glukan w dawce 250mg gdzie 200mg to bardzo oczyszczony beta glukan a 50mg to wypełniacz, kosztuje to w promocji nawet 25zł .... jaki z tego pożytek? duuuuużo dawek .... beta glukanu nie bardzo mozna przedawkować ..... ja dzieliłam kapsułkę na 10 części, taką część - to jest w postaci bardzo drobnego proszku wrecz pyłku - taką część dawałam z porcja jedzonka -uważałam aby każdy gangster zładł swoje, był czas gdy chłopaki bardzo chorowali i dwaj nie chcieli jeść a lbo jedli niewiele wtedy mieszałam w strzykawce z wodą i do pysia ..... wyciągnęłam w ten sposób i chłopaków i Myszkę ich siostrę i Malutką i ...... ja podaje ludzki beta glukan .... tenhttp://www.doz.pl/apteka/p22231-Beta_Gl ... lki_60_szt
lidka02 pisze:Mam pytanie kupiłam do kotów Scanomune i byłam z jednym u weta na Zylexis i mówie wetowi o tych tabletkach i się zdziwiłam bo myślałam że są ok ....Wet powiedział że tabletki są super ale tylko wtedy jak kotu dam to w całości do połknięcia ale to nie realne bo one za duże.Powiedziałam ze ja wysypuje proszek na jedzenie a wet powiedział że to nie ma wtedy takiego działania ....Podajecie te kapsułki kotom może to w jaki sposób..
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 157 gości