Jest ciężko ale daję radę bo jak nie ja to KTO?Moderator: Estraven
Jest ciężko ale daję radę bo jak nie ja to KTO?

kotka doroty pisze: Też narzekam ale i cieszę się ,że mam robotę

kotka doroty pisze:I oto chodzi![]()
Uszy do góry,rękawy po łokcie i do robotyzarabiać na kocie chrupki,smakołyki ,puszeczki i żwirki
AniHili pisze:kotka doroty pisze:I oto chodzi![]()
Uszy do góry,rękawy po łokcie i do robotyzarabiać na kocie chrupki,smakołyki ,puszeczki i żwirki
A najlepiej nie patrzeć na innych i nigdy, przenigdy nie porównywać się z nimi- co niniejszym czynię i odpełzam do raportów.

koty i ja

AniHili pisze:kotka doroty pisze:I oto chodzi![]()
A najlepiej nie patrzeć na innych i nigdy, przenigdy nie porównywać się z nimi- co niniejszym czynię i odpełzam do raportów.
Dzyśka pisze:A ja dzisiaj zdałam egzamin z matematyki obliczeniowej, zaliczyłam projekt z metod projektowania i analizy systemów informatycznych, zaliczyłam laboratoria z metod sztucznej inteligencji i dowiedziałam się, że zaliczyłam gospodarkę regionalną (tylko nie wiem, czy da mi wpis, bo na zajęcia nie chodziłam). A teraz jem pizzę. O!
Dzyśka pisze:A ja dzisiaj zdałam egzamin z matematyki obliczeniowej, zaliczyłam projekt z metod projektowania i analizy systemów informatycznych, zaliczyłam laboratoria z metod sztucznej inteligencji i dowiedziałam się, że zaliczyłam gospodarkę regionalną (tylko nie wiem, czy da mi wpis, bo na zajęcia nie chodziłam). A teraz jem pizzę. O!
villemo5 pisze:wpłaty zaksięgowane
50 zł - Zosik
20 zł - Ola z pracy
9 zł - meg11
25 zł - Dzyśka
22 zł - isabell36
52 zł Ewa L.
12 zł kfiatek1983
12 zł mamaGiny - tu prosba aby wylicytowany przysmak podarować potrzebującym kotom
15 zł Monika_Krk
40 zł - tajmniczy darczyńca
10 zł - villemo5
stan wpłat na chwilę obecną
267 zł - to chyba już wszystkie wpłaty, na które czekałam.
villemo5 pisze:Przymierzam się do rozliczenia pomocy dla któw horacy7 (*)
Tak było na bazarku zbiorczym Czarownic:villemo5 pisze:wpłaty zaksięgowane
50 zł - Zosik
20 zł - Ola z pracy
9 zł - meg11
25 zł - Dzyśka
22 zł - isabell36
52 zł Ewa L.
12 zł kfiatek1983
12 zł mamaGiny - tu prosba aby wylicytowany przysmak podarować potrzebującym kotom
15 zł Monika_Krk
40 zł - tajmniczy darczyńca
10 zł - villemo5
stan wpłat na chwilę obecną
267 zł - to chyba już wszystkie wpłaty, na które czekałam.
Z czego 123,99 poszło na RC calm dla Bąbla u meksykanki.
143,01 czeka na dalsze zakupy.
Czekam też na przelew naszych składek. Wtedy zrobię zakupy dla kotów i rozliczę wsparcie dla kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka, sebans, Silverblue i 65 gości