Jutro w planie tez paszcza Sheby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Mój Filipek nei ma praktycznie ani jednego ząbka no pzrepraszam ostał mu się jeden, a suche wcina, że az miło popatrzeć
Dorota Wojciechowska pisze:Tak ale tu pewnie po zabiegu chodzi o bezpieczenstwo paszczy i ewent. ból pooperacyjny dziaselek.
Jutro w planie tez paszcza Shebybo sobie kła złamała spadając na przysłowiową "mordę"
masKotka? pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny proszę szybciutko jakieś fajne imie dla obecnie Tigryto druga kicia ze zdrowej, która przyjechała z Konstancją
![]()
Dlaczego chcecie zmienić Tigrę na inne imię? Mnie się bardzo podoba Tigra
The Szops pisze:masKotka? pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny proszę szybciutko jakieś fajne imie dla obecnie Tigryto druga kicia ze zdrowej, która przyjechała z Konstancją
![]()
Dlaczego chcecie zmienić Tigrę na inne imię? Mnie się bardzo podoba Tigra
No w porównaniu ze schroniskową "Demokracją", to imię nie jest złe![]()
Aro zza pleców mi krzyczy, że mam wpisac jego propozycję : Ciabata![]()
The Szops pisze:Dekret, czy Dekert?
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Ni i dziś byłam odwidzić Kubusia - pamiętacie czarnego, 9 letniego kocurka co trafił do nas ze schroniska - oddany do schronu po śmierci właściciela - siedział biedaczek cały czas w koszyczku, teraz to nei ten sam biedny i wystraszony Kubuśtrafił do bardzo fajnego domku i ma się świetnie
Mam obiecane foteczki Kubusia.
nie zapomnę go chyba do końca życiaogromnie się cieszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości