ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2013 11:21 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

To ja jeszcze raz polecam tantum verde przed jedzeniem.Kupiłam takie do płukania gardła. Leciutko znieczula. Kiedy Duduś zaczął już jeść to mu podawałam właśnie przed jedzeniem. No i avilin.
Wtedy kiedy Duduś chorowal znaczy w styczniu wet mówił, że przegrał w 2 przypadkach podobnych do Dudusia. Więc ewnie jakieś zmutowane paskudztwo grasuje.

A jeszcze w sprawie karmicielek - też jestem:))
Ale gdyby ktos chciał mi pomóc w czymkolwiek byłabym wdzieczna jak niewiemco.
Tylko, że nikt nie chce, kurcze, czemu?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lut 08, 2013 11:52 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

rozmawiałam z karmicielka ....

powiedziala ze sie zajmie kotkami:(..

ze je wysterylizuje na brynowie jak bedzie akcja ...a akcja ma ruszyc w marcu:( moze....

powiedziałam ze mamy weta który sie nimi zajmie ....ze na forum tutaj jestesmy zaangazowani w pomoc i mozemy pomóc kotkom

powiedziała ze ....chce linka do strony bo ona chce tez pomóc i powysyła znajomym :oops:

ze złapie mi ta jedna z rodzenstwa ...a matke wysterylizuje i ma pania która by mogła ja ewentualnie wziasc....

nie moge dac jej linka do watku 8O ...bo jak poczyta to :strach:
dziewczyny poradzcie co robic w koncu z tymi pozostałymi....ona caly czas upiera sie ze zrobi porzadek ...ale poki co matka rodzi chore i umieraja w cierpieniach i wszystko konczy sie na słowach
agula76

Post » Pt lut 08, 2013 11:55 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

Matkę łapać do sterylki i najlepiej od razu nie czekać aż karmicielka to zrobi.Test zrobić Niektórzy karmiciele są tacy że cieszą się jak małe się rodzą :| bo takie fajne, a jak jeszcze domy im znajdą to już gitara :|

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 08, 2013 11:57 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

agula76 pisze:rozmawiałam z karmicielka ....

ze je wysterylizuje na brynowie jak bedzie akcja ...a akcja ma ruszyc w marcu:( moze....

powiedziałam ze mamy weta który sie nimi zajmie ....ze na forum tutaj jestesmy zaangazowani w pomoc i mozemy pomóc kotkom

powiedziała ze ....chce linka do strony bo ona chce tez pomóc i powysyła znajomym :oops:

ze złapie mi ta jedna z rodzenstwa ...a matke wysterylizuje i ma pania która by mogła ja ewentualnie wziasc....

nie moge dac jej linka do watku 8O ...bo jak poczyta to :strach:
dziewczyny poradzcie co robic w koncu z tymi pozostałymi....ona caly czas upiera sie ze zrobi porzadek ...ale poki co matka rodzi chore i umieraja w cierpieniach i wszystko konczy sie na słowach

A czy te koty mozna wyłapać bez pomocy tej pani? Czy one latają luzem czy są np. na działce tej pani?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt lut 08, 2013 12:08 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

Powiedz pani, że jest problem z darmowymi sterylizacjami i ogólnie z akcją.
No chyba, że chce załapać się w marcu na te ze zniżka, ale to i tak ponad 100zł będzie jak nic.

Wątek na temat sterylek jest podwieszony - założył go miluś

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lut 08, 2013 12:10 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

Na Brynowie 8O . Przecież tam dojechać trudno, kosztowni są a jakość poniżej przeciętnej :evil: . Też se wybrała :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 08, 2013 12:15 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

nie moge dac jej linka do miau.pl 8O 8O 8O

ona chce porozsylac znajomym....

wiedziec co z kotkami sie dzieje...1000 pytan ...a skad pieniadze na leczenie...a gdzie te koty beda:(

wpadłam na pomyłs ze zrobie watek na fb ...bez połaczenia z miau...tak tylko zeby jej wysłac linka i ewentualnie nr konta lecznicy skoro jej znajomi chca wpłacac...

nie moge z nia przestac rozmwaiac ...bo utrudni łapanke kotów pozostałych :oops:
agula76

Post » Pt lut 08, 2013 12:18 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

agula76 pisze:rozmawiałam z karmicielka ....

Ta jasne :ok:
wysterylizuje i wyadoptuje tak samo jak leczyła :evil:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt lut 08, 2013 12:20 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

agula76 pisze:wpadłam na pomyłs ze zrobie watek na fb ...bez połaczenia z miau...tak tylko zeby jej wysłac linka i ewentualnie nr konta lecznicy skoro jej znajomi chca wpłacac...

tak zrób

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 08, 2013 12:24 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

jak sie robi watki na fb????
agula76

Post » Pt lut 08, 2013 14:54 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

O KTÓREJ ZŁAPAŁAŚ KOTĘ?
Cudownie że jest. Trzymam kciuki!
MIKUŚ

Post » Pt lut 08, 2013 14:56 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

agula76 pisze:jak sie robi watki na fb????

Jeśli chcesz zrobić wydarzenie to w prawym górnym rogu masz "utwórz wydarzenie".
Lub też po lewej stronie jak wchodzisz w Ulubione, w Wydarzenia (czyli w listę wydarzeń) to tam jest guziczek do tworzenia wydarzenia.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pt lut 08, 2013 15:59 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

LadyStardust pisze:
agula76 pisze:jak sie robi watki na fb????

Jeśli chcesz zrobić wydarzenie to w prawym górnym rogu masz "utwórz wydarzenie".
Lub też po lewej stronie jak wchodzisz w Ulubione, w Wydarzenia (czyli w listę wydarzeń) to tam jest guziczek do tworzenia wydarzenia.

Dokładnie, utwórz wydarzenie, wrzuć linka a my tam powpisujemy się, żeby nie było tak pusto :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lut 08, 2013 16:23 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

MIKUŚ pisze:O KTÓREJ ZŁAPAŁAŚ KOTĘ?
Cudownie że jest. Trzymam kciuki!

około 13 ,14....

Koteczka leżała w budce :(...wycieńczona:( ...
agula76

Post » Pt lut 08, 2013 16:34 Re: KOTECZKA W ZŁYM STANIE JUZ W SZPITALIKU- PROSZE O POMOC

Dzwoniła do mnie Ewelinka Pałys.
Mówiła że koteczka jest cudowna, bardzo grzeczna, wszystko pozwoli sobie zrobić. Nakarmiła ją zmiksowanym jedzonkiem strzykawką, kroplówka, leki - nie ma z nią najmniejszego problemu :D
Usuwa jej z noska i oczu kilogramy ropy, oczyszcza, była bardzo zapchlona, jeszcze nie odrobaczona, bo za słaba. Ale generalnie jest o niebo lepiej i rokowania są raczej nie najgorsze, co do białaczki powiedziała że można jej zrobić później jeszcze raz testy, ale żeby się nie łudzić, tym bardziej, że rodzinka małej również ma białaczkę :(
Na razie trzeba ją wyciągnąć z obecnego stanu, a koty z białaczką mogą długo żyć :)
Kochana Ewelinka, zajęła się nią jak można najlepiej, to lekarz z poświęceniem :)

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

[poprzednia][następna]