Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:rozmawiałam z karmicielka ....
powiedziala ze sie zajmie kotkami:(..
ze je wysterylizuje na brynowie jak bedzie akcja ...a akcja ma ruszyc w marcu:( moze....
powiedziałam ze mamy weta który sie nimi zajmie ....ze na forum tutaj jestesmy zaangazowani w pomoc i mozemy pomóc kotkom
powiedziała ze ....chce linka do strony bo ona chce tez pomóc i powysyła znajomym![]()
ze złapie mi ta jedna z rodzenstwa ...a matke wysterylizuje i ma pania która by mogła ja ewentualnie wziasc....
nie moge dac jej linka do watku...bo jak poczyta to
![]()
dziewczyny poradzcie co robic w koncu z tymi pozostałymi....ona caly czas upiera sie ze zrobi porzadek ...ale poki co matka rodzi chore i umieraja w cierpieniach i wszystko konczy sie na słowach
agula76 pisze:rozmawiałam z karmicielka ....
powiedziala ze sie zajmie kotkami:(..
ze je wysterylizuje na brynowie jak bedzie akcja ...a akcja ma ruszyc w marcu:( moze....
powiedziałam ze mamy weta który sie nimi zajmie ....ze na forum tutaj jestesmy zaangazowani w pomoc i mozemy pomóc kotkom
powiedziała ze ....chce linka do strony bo ona chce tez pomóc i powysyła znajomym![]()
ze złapie mi ta jedna z rodzenstwa ...a matke wysterylizuje i ma pania która by mogła ja ewentualnie wziasc....
agula76 pisze:wpadłam na pomyłs ze zrobie watek na fb ...bez połaczenia z miau...tak tylko zeby jej wysłac linka i ewentualnie nr konta lecznicy skoro jej znajomi chca wpłacac...
agula76 pisze:jak sie robi watki na fb????
LadyStardust pisze:agula76 pisze:jak sie robi watki na fb????
Jeśli chcesz zrobić wydarzenie to w prawym górnym rogu masz "utwórz wydarzenie".
Lub też po lewej stronie jak wchodzisz w Ulubione, w Wydarzenia (czyli w listę wydarzeń) to tam jest guziczek do tworzenia wydarzenia.
MIKUŚ pisze:O KTÓREJ ZŁAPAŁAŚ KOTĘ?
Cudownie że jest. Trzymam kciuki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, emilijaaa98, Google [Bot] i 116 gości