Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Animus pisze:w odniesieniu do badań i parametrów nerkowych taki schemat leczenia
Ale jaki konkretnie schemat?
Animus pisze:dzięki za linki, ale to jest za duży chaos, miałam nadzieję, że ktoś mi wytłumaczy bliżej,
to jest lek obniżający ciśnienie, więcej nie wiem
Znaczy, że nawet przeczytać Ci się nie chce?
Liczysz, że ktoś to za Ciebie zrobi?
I jeszcze zrozumie za Ciebie?
A ten wynik badania moczu to gdzieś znajdę?
Animus pisze:Aga, bilirubinę linkowałam Tobie wcześniej
<luzooję>
aga9955 pisze:Animus pisze:Aga, bilirubinę linkowałam Tobie wcześniej
<luzooję>
ale powtorz.
Bo mi sie ciagle wydaje ,ze to sa nerki uszkodzone przez niedotlenienie, a głowna przyczyna tego jest anemia. A nie odwrotnie.
Zapisz sobie na kartce pytania do weta i je zadawaj. Niech Ci wytłumaczy dlaczego proponuje takie ,a nie inne leczenie.
Niech Ci wytłumaczy jak działaja poszczegolne stosowane leki, niech dokładnie zinterpretuje Tobie wyniki krwi. Masz prawo pytac, a wet musi odpowiedziec.
Trzymajcie sie.
Animus pisze:
(...)
na spokojnie na pewno poczytam od a do z, badanie moczu wkleję chętnie, tylko prosiłabym o zmianę tonu, nie umniejszaj już, nie oceniaj, nie podważaj, nad-interpretuj, bo to niczemu nie służy. Jestem laikiem, nie będę Twoim partnerem do rozmowy, bo nie mam takiej wiedzy. Chce rozwikłać zagadkę - szarpię się od końca listopada, tylko w imię wyższego celu - ratowania kota jestem w stanie znieść wszystkie złośliwości na tym forum, to jedyna moja motywacja by tu być.
aga9955 pisze:mogło. U mojego kota FIA zaczeło sie od sraczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości