Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:Kicia ma się całkiem dobrze. Oczka nie są już tak zaczerwienione i wszystkim wydaje się, że opuchlizna malejeTakże chyba jesteśmy na dobrej drodze... Ale katarek i świszczenie w nosku nadal są
Pojawił się też problem... po oczyszczeniu łapki z brudów okazało się, że kicia ma dziurkę...
Chyba nie jest to do kości, bo na zdjęciu nic nie było widać, no ale nieciekawie to wygląda..
Dodatkowo dookoła widać mięso... :/
Gretta, Scanomune będzie dopiero w poniedziałek. Za 12 saszetek Convalescenta i Bioprotect zapłaciłam 71zł. Mam wszystkie paragony i jutro obiecuję, że wszystkie wstawię.
Dziś byłam zajęta i dlatego weszłam dopiero teraz.
ASK@ pisze:Przy jednej z ostatnich tymczasek,zarobaczonej ale bardzo chorej wet kazał mi dać 1/4 tabletki tylko milbemaxu.
kinia098 pisze:Tak, to ta spuchnięta łapka jest zranionaNie wiem od czego to. Może kicia tak sobie wytarła skórę w tym miejscu od tego "chodzenia" ?
Kupka jestByła w drodze do Koszalina...
I wczoraj po podaniu parafiny też zrobiła. Boję się jeszcze tej tabletki na robaki, ale jest naprawdę konieczna, bo brzusio jest duuży.
kinia098 pisze:ASK@ pisze:Przy jednej z ostatnich tymczasek,zarobaczonej ale bardzo chorej wet kazał mi dać 1/4 tabletki tylko milbemaxu.
Cholera, nie wiem już co robić![]()
ASK@ pisze:kinia098 pisze:ASK@ pisze:Przy jednej z ostatnich tymczasek,zarobaczonej ale bardzo chorej wet kazał mi dać 1/4 tabletki tylko milbemaxu.
Cholera, nie wiem już co robić![]()
Milbemax możesz bez problemu podzielić na 1/2 bo tam jest znaczenie.I tą 1/2 znów dzielisz.Z tego podajesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, kasiek1510, puszatek i 1516 gości