Sama wstała, poszła do miseczki i zjadła troszkę

Cudowna dzidziunia!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
quexiada pisze:Słuchajcie!!![]()
Sama wstała, poszła do miseczki i zjadła troszkęA potem wróciła na posłanko
Cudowna dzidziunia!!
Blue pisze:Ja coraz częściej zauważam pewne zjawisko wśród wetów - że jeden nie chce wchodzić drugiemu w drogę.
Dobrze że doktor jednak kotkę obejrzał, myślę że gdyby można było dla niej więcej zrobić - to by zrobił i powiedział.
Blue pisze:Ja coraz częściej zauważam pewne zjawisko wśród wetów - że jeden nie chce wchodzić drugiemu w drogę.
Idziesz z kotem po poważnym urazie mózgu, z porażeniem łapy - do neurologa, a ten twierdzi że do kliniki trzeba wrócić bo coś tam, on nie do końca chce się tym zajmować.
Kiedyś byłam zaangażowana w pomaganie kotce która miała fatalnie spapraną operację przez znanego warszawskiego chirurga, łapy gniły, dosłownie, połamane kości wychodziły z ran, chirurg co dwa dni kotkę widział i twierdził że goi się pięknie, właściciele szukali pomocy u innych wetów, gdy tylko powiedzieli kto operował - weci ich niemal wypraszali za drzwi, twierdząc że dr. X nie mogą wchodzić w drogę.
Kotka umarła a wet z uśmiechem na ustach powiedział właścicielom - i tak mi nic nie udowodnicie.
Albo kot w terminalnym stadium FIPa zaczyna umierać, wpadam do weta z duszącym się kocurkiem, w chwili gdy się wygadałam że to pacjent dr. Jagielskiego wet wpada w panikę, prosi żeby nie musiał kota usypiać, że on zrobi wszystko żeby go ustabilizować do jutra (na kiedy jest zaplanowana wizyta u onkologa), bardzo bardzo nie chce uśpić pacjenta dr. Jagielskiego, był tym faktem dosłownie roztrzęsiony i przerażony.
Dziwny jest ten świat.
Nie mówię by wet kwestionował zalecenia innego weta prosto w oczy właściciela, ale specjalista może spokojnie zając się swoją działką.
quexiada pisze:Słuchajcie!!![]()
Sama wstała, poszła do miseczki i zjadła troszkęA potem wróciła na posłanko
Cudowna dzidziunia!!
Marzenia11 pisze:ufff... wystraszyłam się Blue tak wczesnego Twojego wpisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości