Moherito w swoim domku! Poznanianka ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 21, 2013 11:27 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

ja myślałam, że Moherek zaklepany :?:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Śro sty 23, 2013 19:43 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

beateczka pisze:ja myślałam, że Moherek zaklepany :?:

Bo jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tylko musimy trochę poczekać,ze względu na względy, które Bagience już przedstawiłam wcześniej... :cry: :cry: :cry:
Ja to już w życiu tak mam ... :evil:
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Od: Pon paź 01, 2012 13:02

Post » Czw sty 24, 2013 10:58 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

danutkotka pisze:
beateczka pisze:ja myślałam, że Moherek zaklepany :?:

Bo jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tylko musimy trochę poczekać,ze względu na względy, które Bagience już przedstawiłam wcześniej... :cry: :cry: :cry:
Ja to już w życiu tak mam ... :evil:

Tak, tak, Mohito zaklepany :ok:
A wyjazd, tak jak pisałam, może w lutym :wink:
Danutkotko, kciukasy lecą :ok: :ok: :ok:
Ja też mam teraz na głowie niefajnie, ale będzie dobrze :kotek:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pt lut 01, 2013 17:50 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

:kotek:
Jakoś tak kilka dni temu miziając Mohito po brzucholku zauważyłam, że ma tam jakiś guziczek.
Zrobiłam namacalne dochodzenie i okazało się, że każdy cysio jest takim... nabrzmiałym guziczkiem 8O
Później zaczęły się dziać różne dziwne rzeczy...
I co?
No i Mohito ma rujkę 8O
Tylko, że to jeszcze dziecię przecież :roll:
No jak to tak?
Nie ma więcej niż 4 miesiące, to wiem na pewno. Dlaczego tak jest?
Obrazek

Bagienka

Post » Pt lut 01, 2013 17:57 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

Bagienka pisze::kotek:
Jakoś tak kilka dni temu miziając Mohito po brzucholku zauważyłam, że ma tam jakiś guziczek.
Zrobiłam namacalne dochodzenie i okazało się, że każdy cysio jest takim... nabrzmiałym guziczkiem 8O
Później zaczęły się dziać różne dziwne rzeczy...
I co?
No i Mohito ma rujkę 8O
Tylko, że to jeszcze dziecię przecież :roll:
No jak to tak?
Nie ma więcej niż 4 miesiące, to wiem na pewno. Dlaczego tak jest?

Bagienko, moja Kicia też miała pierwszą rójkę przy niespełna 4 m-cach... Jeszcze niewyrośnięta, głupiutka a już nam śpiewała :roll: No cóż, i takie "rekordzistki" się zdarzają...
Ania

balanka

Od: Pt paź 05, 2012 13:44

Post » Pt lut 01, 2013 18:05 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

balanka pisze:Bagienko, moja Kicia też miała pierwszą rójkę przy niespełna 4 m-cach... Jeszcze niewyrośnięta, głupiutka a już nam śpiewała :roll: No cóż, i takie "rekordzistki" się zdarzają...

Rany :?
Właśnie najgorsze jest to, że to jeszcze taki konusik mały jest...
Tak mi jej szkoda :|
Ale czy to znaczy, że będzie kicią raczej małych gabarytów? Czy nie ma związku i jeszcze urośnie?
Obrazek

Bagienka

Post » Pt lut 01, 2013 18:13 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

Brawcia miała rujkę dość wcześnie i rosła po niej dalej. Małych gabarytów to ona nie jest. :roll:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lut 01, 2013 19:10 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka dla konesera ^^

Bagienka pisze:
balanka pisze:Bagienko, moja Kicia też miała pierwszą rójkę przy niespełna 4 m-cach... Jeszcze niewyrośnięta, głupiutka a już nam śpiewała :roll: No cóż, i takie "rekordzistki" się zdarzają...

Rany :?
Właśnie najgorsze jest to, że to jeszcze taki konusik mały jest...
Tak mi jej szkoda :|
Ale czy to znaczy, że będzie kicią raczej małych gabarytów? Czy nie ma związku i jeszcze urośnie?

Moja Kicia jest dorodną ponad 5-kilową kotką, wczesna rójka nie wpłynęła na jej gabaryty :D
Ania

balanka

Od: Pt paź 05, 2012 13:44

Post » Sob lut 02, 2013 8:29 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

Czyli wszystko to natura... Rany :roll:

A taka jest malutka, luzikiem mieści się w koszyku na klocki,
gdy tymczasem Rysia z pudełka się wylewa :wink:
Obrazek

Dziewczyny wieczorami są bardzo aktywne :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mohito lubi Dżordża :ok:
Obrazek

Danutkotko, zmieniłam tytuł wątku :wink:
Obrazek

Bagienka

Post » Sob lut 02, 2013 11:21 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

8O Patrząc na te fotki coraz bardziej zastanawiam się czy Rysia też jest do adopcji? :roll: :roll: :roll:
<Wzdycha> jeszcze trochę muszę potęsknić ... :?
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Od: Pon paź 01, 2012 13:02

Post » Sob lut 02, 2013 11:47 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

Śliczne zwierzaki, a te ich pozy - super zdjęcia. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Sob lut 02, 2013 12:10 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

danutkotka pisze:8O Patrząc na te fotki coraz bardziej zastanawiam się czy Rysia też jest do adopcji? :roll: :roll: :roll:
<Wzdycha> jeszcze trochę muszę potęsknić ... :?

Nie, nie Obrazek
Rysiulek trójłapek jest tutaj u siebie :kotek:
jasia0245 pisze:Śliczne zwierzaki, a te ich pozy - super zdjęcia. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak dziewczyny oglądały z nami piłkę ręczną i tenis :ryk:
Obrazek

Bagienka

Post » Sob lut 02, 2013 21:56 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

Aktywność dziewczyn wieczorami jest zniewalająca :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon lut 04, 2013 8:51 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

ametyst55 pisze:Aktywność dziewczyn wieczorami jest zniewalająca :1luvu:

Jest jeszcze druga strona tej aktywności, którą, niestety, trudno uchwycić aparatem :twisted:
Obrazek

Bagienka

Post » Pon lut 25, 2013 18:48 Re: Lubelskie: zjawiskowa szylkretka już prawie w domku :)

no i co z Moherkiem :?: :?: :?:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

[poprzednia][następna]