A za jak najszybsze połączenie kici i domku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:To ja jeszcze w kwestii takiej: Schron schronowi nierówny.
A na nasz schron nie wolno narzekać.
Czasem w domu maja koty gorsze warunki.
Więc jeśli o warunki chodzi jest naprawdę ok. Na dodatek nowiuśkie boksy na kwarantannie i w szpitaliku - z klimatyzacją:)
No!
Ale wiadomo - zawsze może przyjść chory kot, dlatego lepiej, żeby kot nie był zbyt długo jeśli nie musi.
Ale Mała z pewnościa tego dopilnuje:)
agula76 pisze:Lidka pisze:To ja jeszcze w kwestii takiej: Schron schronowi nierówny.
A na nasz schron nie wolno narzekać.
Czasem w domu maja koty gorsze warunki.
Więc jeśli o warunki chodzi jest naprawdę ok. Na dodatek nowiuśkie boksy na kwarantannie i w szpitaliku - z klimatyzacją:)
No!
Ale wiadomo - zawsze może przyjść chory kot, dlatego lepiej, żeby kot nie był zbyt długo jeśli nie musi.
Ale Mała z pewnościa tego dopilnuje:)
no to się troszkę uspokoiłam:):):):)
choc ostatnio poznałam w niemiłych okolicznościach u weta kobietę ,której zginął kot...znalazła go po 3 dniach w schronie....była taka szczesliwa...niedługo:(:(:(kotek zmarł na pp:(
stąd moje obawy
Mała1 pisze:kicia czuje się dobrze i jest wielka szansa ze będzie mogła w piątek wyruszyć do stolicy![]()
Bardzo proszę osoby które chcą wziąć udział w transporcie kici o tel do mnie 889 771 107
albo o pw
jutro jeszcze potwierdzę wstępną zgodę
Z osobą transportującą pojedzie umowa schroniskowa do osobistego podpisu-musi do mnie wrócić kopia.
Kicia pojedzie tez w naszym transporterku-tez licze na jego powrót-wiecie jak jest-totalny deficyt
jo.anna- bardzo dziękujemy jeszcze raz za chęć adopcji
Mam nadzieje ,że zabezpieczysz na wiosnę ten balkon- na prawdę warto-polecam
tylko trzeba to zrobić solidnie i estetycznie a wszyscy są wtedy zadowoleni
I jeszcze raz podkreślam kicia jedzie niezaszczepiona-więc polecam kilkudniową kwarantanne w łazience.
W schronisku nie ma w tej chwili pp, izolatka jest swieżo oddana, wszystko mocno dezynfekowane
ale tak jak pisałam kicia nieszczepiona.
Mała1 pisze:ja jestem za piątkiem
tak przynajmniej zgłaszałam w schronisku
jutro za szybko
ni i niestety nie zadeklaruje teraz dorzutki do biletu, nie mamy kompletnie kasy
teraz zalezy też czy jo.anna da rade kicie odebrać z dworca
mamaGiny pisze:Dziewczyny -ja moge pożyczyć transporter i ktos go w Warszawie podrzuci na Bielany do Wigilii - jest do odbioru w Ligocie
Lidka wie gdzie -mogę gdzieś ew podrzucić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, Google [Bot], misiulka, puszatek i 73 gości