Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 14:04 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Kicia jest tuż po sterylce - to dlatego wet musi się zgodzić.
A za jak najszybsze połączenie kici i domku :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 12, 2012 14:44 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Już myślę pozytywnie, czekamy na Krówkę !

Jaki ona ma piękny NOS !

:1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Śro gru 12, 2012 15:36 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

To ja jeszcze w kwestii takiej: Schron schronowi nierówny.
A na nasz schron nie wolno narzekać.
Czasem w domu maja koty gorsze warunki.
Więc jeśli o warunki chodzi jest naprawdę ok. Na dodatek nowiuśkie boksy na kwarantannie i w szpitaliku - z klimatyzacją:)
No!
Ale wiadomo - zawsze może przyjść chory kot, dlatego lepiej, żeby kot nie był zbyt długo jeśli nie musi.
Ale Mała z pewnościa tego dopilnuje:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro gru 12, 2012 15:41 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Lidka pisze:To ja jeszcze w kwestii takiej: Schron schronowi nierówny.
Więc jeśli o warunki chodzi jest naprawdę ok. Na dodatek nowiuśkie boksy na kwarantannie i w szpitaliku - z klimatyzacją:)
No!
Ale wiadomo - zawsze może przyjść chory kot, dlatego lepiej, żeby kot nie był zbyt długo jeśli nie musi.

no to się troszkę uspokoiłam:):):):)

choc ostatnio poznałam w niemiłych okolicznościach u weta kobietę ,której zginął kot...znalazła go po 3 dniach w schronie....była taka szczesliwa...niedługo:(:(:(kotek zmarł na pp:(
stąd moje obawy
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 15:48 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Wiesz - na pp nie ma silnych jeśli natychmiast nie działasz według wypracowanego choćby na forum schematu. Tak, że to jest ponad wszystko.
Ale inne sprawy są naprawdę ok. W końcu wystarczy popatrzeć na nasze wątki "niekochane".
Można zobaczyć ile wolontariuszy dba o te futerka.
Swoja ociupinke tez dokładam w końcu:))

edit: link
viewtopic.php?f=1&t=147317&start=525
Ostatnio edytowano Śro gru 12, 2012 15:50 przez Lidka, łącznie edytowano 1 raz

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro gru 12, 2012 15:49 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

agula76 pisze:
Lidka pisze:To ja jeszcze w kwestii takiej: Schron schronowi nierówny.
No!

no to się troszkę uspokoiłam:):):):)

choc ostatnio poznałam w niemiłych okolicznościach u weta kobietę ,której zginął kot...znalazła go po 3 dniach w schronie....była taka szczesliwa...niedługo:(:(:(kotek zmarł na pp:(
stąd moje obawy

straszne:(
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Śro gru 12, 2012 15:53 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Myślimy pozytywnie i czekamy na Krówkę !

Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Śro gru 12, 2012 16:00 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

kicia czuje się dobrze i jest wielka szansa ze będzie mogła w piątek wyruszyć do stolicy :ok:

Bardzo proszę osoby które chcą wziąć udział w transporcie kici o tel do mnie 889 771 107
albo o pw
jutro jeszcze potwierdzę wstępną zgodę

Z osobą transportującą pojedzie umowa schroniskowa do osobistego podpisu-musi do mnie wrócić kopia.
Kicia pojedzie tez w naszym transporterku-tez licze na jego powrót-wiecie jak jest-totalny deficyt

jo.anna- bardzo dziękujemy jeszcze raz za chęć adopcji
Mam nadzieje ,że zabezpieczysz na wiosnę ten balkon :wink: - na prawdę warto-polecam
tylko trzeba to zrobić solidnie i estetycznie a wszyscy są wtedy zadowoleni
I jeszcze raz podkreślam kicia jedzie niezaszczepiona-więc polecam kilkudniową kwarantanne w łazience.
W schronisku nie ma w tej chwili pp, izolatka jest swieżo oddana, wszystko mocno dezynfekowane
ale tak jak pisałam kicia nieszczepiona.

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro gru 12, 2012 16:06 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Dziewczyny -ja moge pożyczyć transporter i ktos go w Warszawie podrzuci na Bielany do Wigilii - jest do odbioru w Ligocie

Lidka wie gdzie -mogę gdzieś ew podrzucić
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 12, 2012 16:08 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Mała1 pisze:kicia czuje się dobrze i jest wielka szansa ze będzie mogła w piątek wyruszyć do stolicy :ok:

Bardzo proszę osoby które chcą wziąć udział w transporcie kici o tel do mnie 889 771 107
albo o pw
jutro jeszcze potwierdzę wstępną zgodę

Z osobą transportującą pojedzie umowa schroniskowa do osobistego podpisu-musi do mnie wrócić kopia.
Kicia pojedzie tez w naszym transporterku-tez licze na jego powrót-wiecie jak jest-totalny deficyt

jo.anna- bardzo dziękujemy jeszcze raz za chęć adopcji
Mam nadzieje ,że zabezpieczysz na wiosnę ten balkon :wink: - na prawdę warto-polecam
tylko trzeba to zrobić solidnie i estetycznie a wszyscy są wtedy zadowoleni
I jeszcze raz podkreślam kicia jedzie niezaszczepiona-więc polecam kilkudniową kwarantanne w łazience.
W schronisku nie ma w tej chwili pp, izolatka jest swieżo oddana, wszystko mocno dezynfekowane
ale tak jak pisałam kicia nieszczepiona.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
moge Krowke odebrac z Asia która w piatek jedzie do Warszawy .Zawioze na pociąg . Mam nadzieje ze jo.asia kicie odbierze z dworca . Asia ma wykupiony bilet na busa w ktorym nie mozna przewozic zwierzat ale jak kupimy jej bilet na pociag bez problemu zabiera Krówke . Lub opcja czwartkowa. Bus jadacy do Wawy .Jada tez nim kotki.Tez obowiązuje zrutka na paliwo. Decydujcie.
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 16:14 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

ja jestem za piątkiem
tak przynajmniej zgłaszałam w schronisku
jutro za szybko

ni i niestety nie zadeklaruje teraz dorzutki do biletu, nie mamy kompletnie kasy
teraz zalezy też czy jo.anna da rade kicie odebrać z dworca

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro gru 12, 2012 16:16 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Mała1 pisze:ja jestem za piątkiem
tak przynajmniej zgłaszałam w schronisku
jutro za szybko

ni i niestety nie zadeklaruje teraz dorzutki do biletu, nie mamy kompletnie kasy
teraz zalezy też czy jo.anna da rade kicie odebrać z dworca

ja tez wolałabym piątek bo jestem pewna na 100 % ze na czas trasy Krówka bylaby w doskonałych rękach
- myślałam,że dzis wtorek :ryk:
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 16:20 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

mamaGiny pisze:Dziewczyny -ja moge pożyczyć transporter i ktos go w Warszawie podrzuci na Bielany do Wigilii - jest do odbioru w Ligocie

Lidka wie gdzie -mogę gdzieś ew podrzucić

a nie dalo by rady podrzucic do schronu???
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 16:22 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

no do schronu mam niestety za daleko a pracuję do 16 na Ligocie ;-( mogę do Katowic ewentualnie jutro albo dziś wieczór jeszcze

ew.mogę poprosić kolegę z Sosnowca żeby zabrał do siebie, ale to dopiero jutro
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 12, 2012 16:30 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

ja z Sosnowca moge odebrac transporter
agula76

[poprzednia][następna]