Kończy się czas kotów w Koneserze. Zbliża się ewakuacja!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 04, 2013 12:37 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Za Maciusia i pozostałe koty,
a przede wszystkim za Wasze zdrowie i poprawę sytuacji! :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw wrz 05, 2013 9:28 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Migota pisze:A Maciuś ciągle w Koneserze, nikt nie dzwoni. A miziak się zrobił niemożliwy. Nie mam pomysłu co z nim zrobić. Z jedzeniem dla kotów też kiepsko, idzie trudny czas, oby nie czas głodu :(

Hej dziewczyny,
ja przeglądam ogłoszenia cały czas kto chce adoptować kota i pytam też wśród różnych ludzi.
Maciusiowi nie wszystkie ogłoszenia mogę zmienić , bo Maciusia nie ja wsadzałam na portale.
Migoto - cyknij mu jedną fotę pokazującą jak on się daje głaskać ( czy np. na rekach ) prześlij mi i zrobię mu całkiem nowy opis i wrzucę ponownie na portale.
Ja jeszcze rzadko na forum, ale ręka na pulsie cały czas + o Maciusia rozpytuję gdzie się da.
Z maluszkami dużo łatwiej, ostatnio malutką kociczkę znalezioną przy drodze przez znajomego lekarza, wzięła znajoma farmaceutka i do swej kocicy przygarnęła na drugiego.
Z większymi kotami jakoś dziwnie cieżko u "mugoli" :wink: tylko wytrawni kociarze ewentualnie się interesują , a Ci zwykle zakoceni po kokardki...

Ja foty Maciusia mam te stare, ale gdyby udało się pokazać jeszcze , że on jest już miziasty - to robimy nowy tekst i wstawię go na poczytne portale.
Musi się w końcu ktoś trafić.

pozdrawiam i jakby co proszę o kontakt na e-mail.
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt wrz 06, 2013 21:09 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Postaram się zrobić zdjęcia w niedzielę bo jutro wyjeżdżam.
Żebyście widziały jak Maciuś na mnie czeka, jak mnie prowadzi do misek, a potem odwraca się i podstawia łepek do głaskania. Najpierw przyjemność potem jedzenie. A przy Ewie to kiedyś robił takie fikołki jak Tri, z brzuchem do góry.
Krówki też po mnie wychodzą i prowadzą do misek, ale głaskać się nie dają, niestety. Dzika dzicz.
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Pon wrz 09, 2013 21:00 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Nie jest łatwo zrobić zdjęcia Maciusiowi. Jak jest widno to go nie ma na stanowisku, a jak się ściemni to zdjęcia nie wychodzą. Ale nie poddaję się.
Obrazek

Migota

Post » Wto wrz 10, 2013 20:39 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Zajrzałam dziś na konto, a tu niespodzianka. Jakaś dobra dusza wpłaciła na Koneserowce 50 zł. Nie wiem czy chce żeby ją ujawniać więc w tym miejscu bardzo, bardzo dziękuję. Już im zamówiłam trochę lepszej karmy.
Z apetytu kotów wnioskuję, że chyba czują zbliżającą się jesień. Mam nadzieję, że jeszcze nie zimę. Z dnia nadzień suche znika prawie w całości, a latem to tak sobie po trochu skubały. Mam nadzieję, że nie dobiera im się do misek jakiś inny dziki zwierz.
Obrazek

Migota

Post » Pt wrz 13, 2013 21:09 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Udało mi się zrobić Maciusiowi trochę zdjęć, choć nie takie jak chciałam. Ale cóż, jak kot się mizia to nie ma czasu stać bez ruchu i pozować.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu zapraszam na nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=156616
Obrazek

Migota

Post » Śro wrz 18, 2013 23:39 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

A Maciuś barankuje. A jak ja się za słabo staram głaskając, to obrywam łapą i to nie tak jak od mamuśki, bez pazurków. Chłopak pokazuje kto tu rządzi. Ale spoko, nie aż tak żeby się krew lała :)
Obrazek

Migota

Post » Czw wrz 19, 2013 9:02 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Szalony Kot pisze:Super, że są nowe foty :1luvu: też będę ponawiać apel o dom dla niego przed zimą na FB JoKota :ok:

Dzięki. Może wpadnie komuś w oko, w końcu. Skoda by było gdyby musiał tam zostać na kolejną zimę.
Obrazek

Migota

Post » Czw wrz 19, 2013 17:28 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Jeeeejuuu jakie cudo ten kocurro :D - dobra - jutro wrzucam Macieja Kota na wszystkie portale z nowymi fotami .
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt wrz 20, 2013 10:49 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Monika_Krk pisze:Jeeeejuuu jakie cudo ten kocurro :D - dobra - jutro wrzucam Macieja Kota na wszystkie portale z nowymi fotami .

Tylko przypominam, że Maciuś ma już ponad dwa lata
Obrazek

Migota

Post » Pt wrz 20, 2013 19:35 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Migota pisze:
Monika_Krk pisze:Jeeeejuuu jakie cudo ten kocurro :D - dobra - jutro wrzucam Macieja Kota na wszystkie portale z nowymi fotami .

Tylko przypominam, że Maciuś ma już ponad dwa lata

ale... tylko nieco ponad :ok: :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Nie wrz 22, 2013 13:51 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Maciuś się lansuje na tablicy - póki co 7 dni wyróżnienie ma i przedłużę mu od tego 29-tego września na 30 - ści dni, ale to już systemem payPal , gdy będę w domu :
http://tablica.pl/oferta/macius-z-warsz ... 0fc2630fcd

na gumtree np. też już śmiga :

http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... =526118418

Chciałam mu dać wyróżnienie od razu na 30 dni ale sms-em okazuje się nie można, a payPal mogę przesłać tylko z domu.
Jest jak jest - ważne , że Maciej na nowo lansuje się.
Teraz trzeba ścicskać kciuki nawet u stóp :ok

Monika_Krk

Post » Nie wrz 22, 2013 20:36 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

No to trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :)
Obrazek

Migota

Post » Pon wrz 23, 2013 22:21 Re: Warszawa, wątek kotów z Konesera

Migota, mam do przekazania fanty na bazarek. to kocie rzeczy, np. obroża foresto (otwarta, nie używana), urinovet (bez jednej saszetki), sosy miamora - też opakowanie bez jednej saszetki, karma hermanns bio - tak samo, puder koci itp. wszystko z długą datą ważności.
ja bazarku nie zrobię, jeżeli jesteś zainteresowana, daj znać.

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

[poprzednia][następna]