stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldożery!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 26, 2012 17:40 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Podrzucam ślicznoty!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt paź 26, 2012 17:43 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Szalony Kot pisze:Fotki śliczne :1luvu:

Foty bajeczne!!!

Jak się takie robi?? :oops:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob paź 27, 2012 18:45 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Kaprys2004 pisze:
Szalony Kot pisze:Fotki śliczne :1luvu:

Foty bajeczne!!!

Jak się takie robi?? :oops:

doświetlam spora ilością świetlówek z każdej strony, koty układam płasko na czymkolwiek białym, nieprzezroczystym i voila :mrgreen: Żeby tylko chciały tak płasko wszystkie leżeć :evil:

anka_szklanka

Od: Sob lis 05, 2011 19:36

Post » Nie lis 11, 2012 16:30 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

nowe foty koszki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

anka_szklanka

Post » Wto lis 13, 2012 19:25 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

na 1 zdj Figiel dalej Koszka, Pchła sie gdzieś zaszyła, chyba jest pod tłem :mrgreen:

Opisy, kurcze, ja nie mam talentu do pisanie ale dobra ;)
1. Figiel to bardzo spokojny i grzeczny kocurek, większość dnia przesypia - kanapa to jego królestwo :). Uwielbia głaskanie, wywraca się do góry brzuchem i głoooośno mruczy. Przyzwyczajony do obecności psów i małych dzieci, wszyscy żyją w zgodzie. Urodził się latem tego roku, zapowiada się na sporego kocurka.

2. Koszka to piękna, smukła kotka trochę w typie orientalnym (a nie? 8) ). Jest żywiołowym ciekawskim kotem, który uwielbia towarzystwo ludzi i.. psów oraz wspólne zabawy. Urodziła sie latem tego roku i jest gotowa do adopcji.

3. Pchełka to spokojna koteczka o miękkim, puchatym futerku w czekoladowym odcieniu. Jest typem przytulaka i mimo, ze jest młodziutka to nie psoci zanadto. Woli przesiadywać na kolonach domagając się głaskania i głośno przy tym mruczeć.

O rany ale się wysiliłam :P

anka_szklanka

[poprzednia]