Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 08, 2012 13:54 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo pisze:
Korciaczki pisze:Hugo

Obrazek

Za wszystkie tymczasy :ok:

To może będzie Hugoliną?Huginią? Hugonią? :twisted:
To są niesamowici ludzie: Pan Adam z Żoną. Mają 4 swoje koty, 2 tymczasy, dwoma opiekują sie pod czyjąś nieobecność i jeszcze Hugolinka? :D Nie mieli serca wczoraj odejść od tej klatki.....

cieszę się, że się zdecydowali :ok: :ok: taki miziasty kocurek Hugo
edit: kocurka Hudzia :lol:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pt paź 12, 2012 7:34 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Nasz malec wyprodukował właśnie trzy bobki kupki, ale brzusio nadal wielki, chociaż wydaje mi się że odrobinę mniej twardy. Napiszę jak wrócimy od weta.
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt paź 12, 2012 7:37 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

puskas1 pisze:Nasz malec wyprodukował właśnie trzy bobki kupki, ale brzusio nadal wielki, chociaż wydaje mi się że odrobinę mniej twardy. Napiszę jak wrócimy od weta.

Czekamy z niecierpliwością i trzymamy kciuki za maleństwo. :ok:
Czemu kotki zawsze na fotografiach wyglądają na starsze i większe?! Przecież ten gluś to kruszynka, max 4 tyg. a na zdjęciu wyglada na 8 tyg.

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt paź 12, 2012 18:28 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Wybaczcie że tak późno, ale nie chciałam pisać zanim nie byłam pewna co z Gugusiem. Nieciekawie z nim było...wzdęcie okazało się rozdętym do gigantycznych rozmiarów pęcherzem moczowym, wet mówi że nigdy czegoś takiego nie widział, na usg nie było widać żadnego narządu oprócz pęcherza, cud że toto nie pękło...
Kotuś jest ewidentnie przez kogoś kopnięty, brzuszek ma cały podbiegnięty krwią, jeden wielki siniak :evil: :evil: :evil:
rentgen wykazał uraz kręgosłupa i obrzęk, ,który spowodował zatrzymanie funkcji pęchęrza i porażenie tylnych łapek, dostał leki, najbliższe dni pokażą czy proces jest odwracalny
w pęcherzu trochę skrzepów, które też mogły maluszka przytkać
był cewnikowany w narkozie, ściągnęli z niego 40ml moczu :conf:

Trzymajcie proszę kciuki za Gugusia :(
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Pt paź 12, 2012 18:31 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

biedny maluch, w schronisku nie miał cienia szansy

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt paź 12, 2012 18:36 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Wielkie :ok: :ok: :ok: za maluszka
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 12, 2012 18:38 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Musi być dobrze i już :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt paź 12, 2012 19:12 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

:ok: :ok: :ok: - za maluszka

asia_81

Od: Śro gru 08, 2010 19:40

Post » Pt paź 12, 2012 19:24 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

a pamiętacie dwa małe syjamki?
złapały grzybka :|

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt paź 12, 2012 19:27 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

A Gugulec się obudził i...rozrabia
pierwsze co zobaczyłam, to że dupke sobie myje 8O 8O 8O
normalnie łapkę podniósł i mył sie jak gdyby nigdy nic
pożarł porcję kuraka warcząc klasycznie :mrgreen:
teraz bawi się wodą w miseczce, paca sobie wodę łapką i ogląda czemu łapka mokra :roll:
i bardzo smakuje mu olej parafinowy-strzykawkę chciał wykręcić :lol:
i cyca szuka biedny - dałam mu taki mega puchaty, cieplutki szalik - to sobie mamla i ugniata

bidne syjamki :?
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Pt paź 12, 2012 20:20 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Dostał nivalin?
Przy urazie kręgosłupa chyba powinien.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt paź 12, 2012 20:38 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Dostał nivalin Lidko.
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Sob paź 13, 2012 6:47 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

puskas1 pisze:A Gugulec się obudził i...rozrabia
pierwsze co zobaczyłam, to że dupke sobie myje 8O 8O 8O
normalnie łapkę podniósł i mył sie jak gdyby nigdy nic
pożarł porcję kuraka warcząc klasycznie :mrgreen:
teraz bawi się wodą w miseczce, paca sobie wodę łapką i ogląda czemu łapka mokra :roll:
i bardzo smakuje mu olej parafinowy-strzykawkę chciał wykręcić :lol:
i cyca szuka biedny - dałam mu taki mega puchaty, cieplutki szalik - to sobie mamla i ugniata

Rany Boskie! Oby powiedzenie: "goi się jak na psie" można było przerobić na "goi się jak na Gugusiu" :ok:
Trzymam kciuki. Mocno.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Sob paź 13, 2012 9:19 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

mocne kciuki za Gugusia :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob paź 13, 2012 15:00 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Niestety Gugu miał dziś kolejną punkcję pęcherza...rokowania są kiepskie, wet jest zdania że przeciąganie tego to męczenie kota, ja jednak uznałam że spróbujemy powalczyć do poniedziałku, może zdarzy się cud i ten pęcherz zacznie działać jak należy...nie wiem, może źle zrobiłam...
siedze i ryczę, TŻ siedzi nad małym i widzę że mu z nosa kapie...jakie to niesprawiedliwe, taki maluszek, jedno machnięcie nogi i taka krzywda...jakbym dorwała tego co mu to zrobił...

Trzymajcie proszę za cud.
Obrazek Obrazek

puskas1

[poprzednia][następna]