Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asher@amber pisze:Wydaje mi się, czy ustalenie kwestii własności jest w tym momencie najważniejsze,
MariaD pisze:asher@amber pisze:Wydaje mi się, czy ustalenie kwestii własności jest w tym momencie najważniejsze,
W tej sytuacji to wątpię by dało się dotrzeć do osoby, która jest faktycznie właścicielem kotów.
Przy oddaniu z kotami ich książeczek zdrowia - pada pytanie - JAK ewentualny właściciel udowodni, że to sa jego koty? Na słowo?
A tak na marginesie: zawsze warto brać od osoby przekazujacej kota oświadczenie o przekazaniu praw do kota:
"Ja, (imię i nazwisko), oświadczam, iż koty ...(opis kotów) są moją własnością i niniejszym przekazuję pełne do nich prawa Pani (imie i nazwisko).
(podpis, data)"
Tosza pisze:można jeszcze spróbowac dzwonić do lecznicy. Niektóre pamiętają swoich pacjentów.
MariaD pisze:Tosza pisze:można jeszcze spróbowac dzwonić do lecznicy. Niektóre pamiętają swoich pacjentów.
Ustawa o ochronie danych osobowych. Nie powinni podać żadnych danych wlaścicieli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości