zastanawiałam się dlaczego się tak śmiejecie z tych mrówek w ulu i chyba mi też coś na mózg padło , bo dopiero zajarzyłam,że przecież mrówki w ulu nie pracują )))))))))))
więc chyba zostaniemy przy naszym starym full-blacie z Piotrkowskiej - ma zlewozmywak dwukomorowy i jeszcze kawał blatu z nierdzewki. Jak już będą ściany to się dokładnie wymierzy i przytnie. Aż się osobiście zdziwiłam, że Wiesiek ten blat zaproponował, bo on ma do niego stosunek osobisty ale skoro się zaoferował - to już klamka zapadła.
aha to wyście przywieźli szufelkę Maciek był wczoraj z tatą na pomiarach elektrycznych i się nie pyta skąd szufelka więc panowie moi kochani wszystko wczoraj obmierzyli, w sobotę robimy instalację pod kinkiety - zaraz muszę idę szukać kto te kinkiety nam oferował i zapytać czy aktualne na przeciwko ściany klatkowej będzie jarzeniówka przeniesiona - wzdłuż rur tak, żeby w razie potrzeby wkręcić tam uv
a zdjęcia mam strasznie liche ale wstawię tylko brak czasu był do tej pory
na schroniskowym przeczytałam, że na 28 planowane jest kładzienie płyt. Dlaczego ZAWSZE planujecie robotę wtedy, kiedy mnie nie ma w Łodzi? a na ten weekend nic nie planujecie? Może choć ogródek pod okienkiem wypielę?