Hej Wojtku!
A teraz mi się zgadza i jest ok.
Pozdrowienia
Megan
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megan pisze:Hej Wojtku!
A teraz mi się zgadza i jest ok.
Pozdrowienia
Megan
Oberhexe pisze:No, wysłałam zamówienie
Oberhexe pisze:Melduję posłusznie, że zmieniłam
Wojtek pisze:Oberhexe pisze:Melduję posłusznie, że zmieniłam
Dostałem, uwzględniłem
Dla formalności tylko zapytam: zmieniłaś zarówno krój, jak i rozmiar, tak ma być?
Sprawdź w wykazie zamówień (w pierwszym poście), czy teraz jest dobrze.
Alices pisze:Kto to wymyślił i czy ja mogłabym mieć taką
Magdalena pisze:Zajmę się tabelką po Świętach, bo kolor i krój dekoltu wymaga głębokiego namysłu
Ewa221 pisze:Koszulki typu T-SHIRT są jeszcze tańcze od V-NECK. A tzw. "serek" nie każdy lubi![]()
Mysza pisze:Wolę w serekładniej się na szyi układa
alahari pisze:A ja wole serekRaczej nie chodze w Tshirtach, takich zwykłych...
vitez pisze:Nienawidze wykroju serka
Gandalf Jarka pisze:Jeśli mogę, to zgłoszam się do zakupu dwóch czarnych koszulek M i XXL.
Aguteks pisze:A ja bym chciała "zawyżyć" ?
Daga pisze:Hmm, ja sie dostosuje do ogolu. Moge nosić koszulke w serek i moge nosić normalna. Kolor tez nie jest dla mnie specjalnie istotny.
Padme pisze:Czarnych np wzięłabym 3, białą - max. 1
eve69 pisze:nie chce bialej
pini1 pisze:ja kolor obojetny , wykroj tez biore 5 sztuk
Beata pisze:Ale ja nie zglaszalam sie w watku koszulki wczesniej wiec mam luz
Estraven pisze:Podtrzymuję zamówienie na dwa czarne T-shirty.
AnnaP.P. pisze:Ja dekoltów w serek generalnie nie lubię (mam za długa szyję), ale akurat w T-shirtach są do przyjęcia - mam taki T-shirt i jest ok. Natomaist chyba dobrze by było, gdyby był wybór kolorów - choćby dwóch, czyli bialy i czarny (z zależnościa jakie kto ma koty) Ja lubię czarne, ale będę miała ofutrowany natychmiast. Białe też nosze, czyli przy dwóch kolorach - dwa na pewno, a być może trzeci (dla TZa, niech ma).
Macda pisze:W związku z tym nie zlożę zamówienia, bo mój system operacyjny nie pdczytuje tabelkowego pliku
Katy pisze:Oki, już wiem jaką zamawiam, wieczorem prześlę zamówienie, Wojtku...
M. pisze:Moze sie zdarzyc, ze zamowienia tak sie rozloza na rozne fasony, ze nie zamowimy zadnej koszulki
ipsi pisze:no dobrze-ale ja blagam o obliczenie mi kosztu koszulki..plisss czarna t-shirt.niech ktos sie zmiluje![]()
jak pomierze siebei i tezeta to posle zamowienie na 2 koszulki..pomysle nad 3..moze w wersji damskiej
ktos obliczyl koszt takiej koszuliny??
Lilu pisze:Nie wiem czy zamawiać koszulke na wystawe tej koszulki nie założe bo będę miała na sobie koszulke stewardazastanowie się
Maryla pisze:zamówiłam cokolwiek, jak nie będzie na mnie to rozdam rodzinie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości