Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 12:27 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Decyzja w sprawie białych zapadła. Póki co nie damy rady ich przygarnąć, ponieważ w związku z moją pracą i obecnym zleceniem mieszkamy, że tak powiem na dwa domy. Po prostu przeważyły tutaj troszkę koszty jednak. Ustaliliśmy natomiast, że będziemy obserwować wątek kociaków i wrócimy do ich adopcji, kiedy już wszystko u nas wróci do normy :)

Dlatego nie szukamy na razie kota dla siebie, ale postanowiliśmy pomóc jako DT dla rudego.
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Wto lut 21, 2012 12:32 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

dla rudego od Basi?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lut 21, 2012 12:34 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Powiem Ci, że naprawdę miło się czyta to co napisałaś. Mimo tego, że nie możecie na razie być ds dla Tuptusia i Atomka to jest to świadoma decyzja z rzeczowymi argumentami :)
No i mimo wszystko zostawiliście furtkę więc nigdy nie wiadomo co przyszłość przyniesie ;)

A dt dla rudego to mówimy o rudym ze Szczytna... ?
po_prostu_kaska

Post » Wto lut 21, 2012 14:41 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

po_prostu_kaska pisze:Powiem Ci, że naprawdę miło się czyta to co napisałaś. Mimo tego, że nie możecie na razie być ds dla Tuptusia i Atomka to jest to świadoma decyzja z rzeczowymi argumentami :)
No i mimo wszystko zostawiliście furtkę więc nigdy nie wiadomo co przyszłość przyniesie ;)

Podpisuję się pod tym co napisała Kasia :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto lut 21, 2012 17:51 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

po_prostu_kaska pisze:A dt dla rudego to mówimy o rudym ze Szczytna... ?

oby tak, oby tak :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lut 21, 2012 18:06 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Rudy wczoraj pojechał po powrocie z lecznicy do ds,pisałam o tym na wątku tymczasów.Za ofertę dt dziękuję bardzo,są inne koty potrzebujące gdybyście zechcieli?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lut 21, 2012 22:53 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

No to bardzo się cieszymy, że rudy pojechał na ds, takie wieści są zawsze budujące. A co do dt dla innych kotów to jasne, tylko gdzie mamy patrzeć?
Obrazek

Meruee

Post » Śro lut 22, 2012 9:03 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:No to bardzo się cieszymy, że rudy pojechał na ds, takie wieści są zawsze budujące. A co do dt dla innych kotów to jasne, tylko gdzie mamy patrzeć?

Tutaj jest wątek kotów ze schroniska w Szczytnie

viewtopic.php?f=1&t=137933

ale zdaję sobie sprawę, że przygarnięcie kota ze schroniska to wielka niewiadoma i nie każdy może sobie na to pozwolić :oops:

A tutaj zapraszamy na wątek współtowarzyszy Tuptusia i Atomka czyli tymczasów u horacy 7 (Basia)

viewtopic.php?f=13&t=136815

W chwili obecnej mamy trudną sytuację z Brylantem. Testy na Felv wyszły pozytywne. Szukamy mu nowego domu.

viewtopic.php?f=1&t=139387

No i jest jeszcze to rodzeństwo (najprawdopodobniej), którego właścicielka posesji, na której przebywają chce się pozbyć oddając do schroniska. Tylko, że one całe życie razem...

Obrazek

Obrazek

Komukolwiek nie pomożesz i tak się cieszę, że jakiś kot ma szansę na DT :ok:

Weszłam przez Twój banerek na bloga. Współmieszkańcy cudni :1luvu: Eh, rudzielce mają w sobie to coś :D A dobra, wszystkie koty mają to coś :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 9:24 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

W schronisku czeka Madzia,ta nowa bura kicia której fotki Kasiu ostatnio Ci wysłałam bardzo podobna do Brygidy i biało -bura koteczka.Są kocurki lecz tych nie proponuję ponieważ wśród nich jednak jest więcej chorób.Te trzy kicie wygladały w miare dobrze i są bardzo pro ludzkie.Tylko problemem moze być niestety transport lecz jakbyscie się na cos zdecydowali bedziemy mysleć.

horacy 7

Post » Śro lut 22, 2012 9:39 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:W schronisku czeka Madzia,ta nowa bura kicia której fotki Kasiu ostatnio Ci wysłałam bardzo podobna do Brygidy i biało -bura koteczka.Są kocurki lecz tych nie proponuję ponieważ wśród nich jednak jest więcej chorób.Te trzy kicie wygladały w miare dobrze i są bardzo pro ludzkie.Tylko problemem moze być niestety transport lecz jakbyscie się na cos zdecydowali bedziemy mysleć.

Obrazek

horacy 7 pisze:W schronisku czeka Madzia,ta nowa bura kicia której fotki Kasiu ostatnio Ci wysłałam bardzo podobna do Brygidy i biało -bura koteczka.Są kocurki lecz tych nie proponuję ponieważ wśród nich jednak jest więcej chorób.Te trzy kicie wygladały w miare dobrze i są bardzo pro ludzkie.Tylko problemem moze być niestety transport lecz jakbyscie się na cos zdecydowali bedziemy mysleć.

Obrazek

nie mogę dopasować zdjęcia :oops:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 9:41 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kasiu 158 Wenus. :)

horacy 7

Post » Śro lut 22, 2012 9:54 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

No to raz jeszcze :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 11:56 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

po_prostu_kaska pisze:Weszłam przez Twój banerek na bloga. Współmieszkańcy cudni :1luvu: Eh, rudzielce mają w sobie to coś :D A dobra, wszystkie koty mają to coś :mrgreen:

A bardzo dziękujemy ^^ Faktycznie koty to bardzo wdzięczne stworzenia.

Co do tymczasowania pójdziemy zobaczyć jeszcze koty gdzieś bliżej nas. Poza tym niestety ale możemy wziąć tylko takie koty, które nie zarażą naszego zwierzyńca żadnym choróbskiem, bo nie mamy możliwości oddzielenia ich. Aż człowiek czasem naprawdę żałuje, że nie ma jakiejś wielkiej chaty :roll:
Obrazek

Meruee

Post » Śro lut 22, 2012 15:10 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kolejka kocich bied nigdy się nie kończy? Smutno mi :cry:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 22, 2012 17:29 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

dana2509 pisze:Kolejka kocich bied nigdy się nie kończy? Smutno mi :cry:

Proszę tu nie wprowadzać patosu :P Trzeba myśleć pozytywnie.

A tak w sumie patrzymy, patrzymy, ale czy ja mogłabym zobaczyć więcej zdjęć tej pierwszej koteczki? Burej ze skarpetkami?
Obrazek

Meruee

[poprzednia][następna]