Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 17:51 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Wiem, że dziś wielka kociowyprawa do weta w Olsztynie.
Nie wiem tylko czy Misza również się załapie.
Ale kciukujemy i czekamy na wieści :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 30, 2012 22:10 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Misza nie pojechał,łapka lepiej więc spróbuję zaplanować wyjazd na sobotę na kastracje i pozbawię chłopca klejnotów.Juz z trójką jest cięzko samej podróżować bo wszystkie duże koty poza Brylantem i o transportery duże problem.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sty 31, 2012 10:11 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Misza nie spadamy.Lord mimo kastracji dominuje nawet nad niekastrowanym Miszą. 8O

horacy 7

Post » Wto sty 31, 2012 10:25 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

To się nazywa charakter :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sty 31, 2012 16:33 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Chciałabym zobaczyć Lorda, bo w mojej wyobraźni to taki wielki Mufasa z grzywą, w kłębie co najmniej metr :mrgreen:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto sty 31, 2012 16:36 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kituni pisze:Chciałabym zobaczyć Lorda, bo w mojej wyobraźni to taki wielki Mufasa z grzywą, w kłębie co najmniej metr :mrgreen:

Na kociarni jest wątek moich tymczasów i są fotki Lorda.Zapraszamy. :kotek:

horacy 7

Post » Wto sty 31, 2012 16:38 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kituni pisze:Chciałabym zobaczyć Lorda, bo w mojej wyobraźni to taki wielki Mufasa z grzywą, w kłębie co najmniej metr :mrgreen:

No to Lordzio pozdrawia cioteczkę Kituni :mrgreen:

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 31, 2012 21:46 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Cudak z Lorda i z Miszy też.Misza jest cwany chce wyjść pochodzić po klatce ,popatrzeć na dwórek i grzecznie wraca spać i przede wszystkim jeść.Nie bardzo lubi suche jedzenie ,za to Lord nie lubi mięska a suche. :kotek:

horacy 7

Post » Wto sty 31, 2012 22:09 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Tak się ciesze, że Misza w te mrozy w ciepełku siedzi. To w sobotę wielki dzień Miszy. Ja zawsze przy okazji narkozy obrabiam kota. Wtedy można uszka ładnie wypucować.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Wto sty 31, 2012 22:17 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

marta-po pisze:Tak się ciesze, że Misza w te mrozy w ciepełku siedzi. To w sobotę wielki dzień Miszy. Ja zawsze przy okazji narkozy obrabiam kota. Wtedy można uszka ładnie wypucować.

Jeżeli bedzie miała w sobotę dyżur moja wetka to tak i od razu pobranie krwi bedzie bo wcześniej niestety wiedział jak doktor pacnąć bez ostrzeżenia,to dusza wojownika .Chociaż wydaje mi się ,że przebywając w domu jakby uspokoił się i w ogóle nie atakuje innych kotów,oby tak zostało.

horacy 7

Post » Śro lut 01, 2012 5:19 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

LORD - no toż to przecież jest Mister Uniwersum!!!! :1luvu: Trzymam kciuki za dalsze pokojowe nastawienie do siebie chłopaków - przystojniaków!:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Śro lut 01, 2012 13:35 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kituni pisze:LORD - no toż to przecież jest Mister Uniwersum!!!! :1luvu: Trzymam kciuki za dalsze pokojowe nastawienie do siebie chłopaków - przystojniaków!:)

Lord to mister ale u niego nastawienia pokojowego nie ma zupełnie,tylko mysli kogop przestraszyć swoją straszną pozą.Martwi mnie jednak Misza bardzo,zaczął kaszleć ,wręcz dusić się tak dziwnie ,zaczęło to sie w nocy i jest jakiś spokojniejszy ,ospały czyżby temperatura.Wet nam sie kłania lecz nie mam jak pojechać bo boję się żeby mi jakiś przewód po drodze w samochodzie nie zamarzł.Czekam więc i obserwuję.

horacy 7

Post » Śro lut 01, 2012 17:03 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Miszko, nie wygłupiaj się.
Już dość mamy chorób.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lut 01, 2012 18:54 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Opisz proszę ten kaszel. Ja mam kota astmatyka. Atak duszności wygląda dość podobnie do wykasływania kłaczków, kot przysiada na ugiętych łapkach, zniża łepek i "charcze/świszczy". Czy wygląda to u Ciebie podobnie?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Czw lut 02, 2012 7:51 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Trzymam kciuki za Miszkę i wizytę u weta :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]