Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Proszę, nie komentujcie już zachowania Shrek1.
Poker71 pisze:Agneska pisze:Proszę, nie komentujcie już zachowania Shrek1.
to nie jest kwestia zachowania.
wobec średniej przeciętnej w kraju nie odbiega ani szczególnie na plus ani na minus
ale ten egoizm, obłuda i krokodyle łzy są wyjątkowo ponizej krytyki.
vega013 pisze:shrek1 pisze: ŻYCIE LUDZKIE NIE JEST WAŻNE?
Właśnie dlatego, że życie ludzkie (nawet Twoje) jest ważne, zastanów się, w co się pakujesz:vega013 pisze:Wiesz, ciekawe, jak Ci się życie ułoży - z dwoma facetami, dla których Twoje pragnienia i uczucia nie przedstawiają żadnej wartości. Już zostałaś zmuszona do wyrzeczeń. Ile jeszcze takich wyrzeczeń przed Tobą? Z czego jeszcze będziesz musiała zrezygnować, żeby zaspokoić egoizm obu panów? Naprawdę nie widzisz, w jakie szambo wpadłaś? Chcesz mieć dziecko, ale kiedy je urodzisz, to dopiero wpadniesz w pułapkę. Będziesz bardziej uzależniona od egoistycznych facetów, niż teraz jesteś w stanie sobie wyobrazić. Już nie liczą się z Tobą... Co będzie później? Później... Albo będziesz płakała do poduszki, albo klęła na czym świat stoi, zaczynając każde zdanie od: "Jaka ja byłam głupia..."
Ja nigdy nie zgodziłabym się na poniewieranie moimi uczuciami, stawianie warunków przez narzeczonego, i to tam, gdzie chodzi o sprawę tak elementarną, jak bycie razem. Poświęciłaś się dla niego. Co z tego będziesz miała? Ano, dach nad głową oraz synka z tatusiem do obsługiwania. Bo przecież za darmo nie pozwolą Ci mieszkać z nimi. Już pokazali, że nie jesteś dla nich wiele warta.
vega013 pisze:Jaka przyszłość Cię czeka w tej rodzinie?
Nie przeczytałam całego wątku, tylko do tego miejsca.shrek1 pisze:Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!
Kazia pisze:Nie przeczytałam całego wątku, tylko do tego miejsca.shrek1 pisze:Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!
Ale powiem już.
2 tygodnie temu zaoferowałam Shrek mieszkanie, wynajęcie, razem z kotem, samodzielne, kawalerka, niekomfortowe. W bardzo atrakcyjnej cenie.
Nie zdecydowała się.
Doczytałam.
Cieszę się, że kot znalazł dom.
Mam nadzieję, że nigdy nie wróci do Shrek 1.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości