Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2011 13:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ok.Uporałam sie ze wszystkimi przesyłkami z bazarków.Ania i jej Nitro z Twoja przesyłką mam poczekać jak rozumiem?

Uporalismy sie z pralką, opałem, chociaż opał to będziemy musieli kupować niestety na bieżąco ,znaczy na takie krótsze okresy bo inaczej nie da rady.Dzisiaj Maż jedzie po materiał na budki.Musimy zrobić podwójną sypialnie dla Miry i chociaż z dwie jedynki dla nas.Ola :1luvu: wpłaciła na ten cel 50 zł :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro gru 14, 2011 14:00 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Zapraszam Kochani

viewtopic.php?f=20&t=136960&start=0

Acha.Ma płaszcz!!!! :lol:

No i Zapraszam chociaż do oglądania. :D

iza71koty

Post » Śro gru 14, 2011 15:14 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ta lampa jest genialna :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro gru 14, 2011 15:19 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Fajowa prawda? :D

iza71koty

Post » Śro gru 14, 2011 15:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani przypominamy, o naszych bazarkach :kotek:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136690&start=0

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136960

koteczki czekają :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro gru 14, 2011 15:24 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Fajowa prawda? :D

oj tak :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw gru 15, 2011 15:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Ok.Uporałam sie ze wszystkimi przesyłkami z bazarków.Ania i jej Nitro z Twoja przesyłką mam poczekać jak rozumiem?

Uporalismy sie z pralką, opałem, chociaż opał to będziemy musieli kupować niestety na bieżąco ,znaczy na takie krótsze okresy bo inaczej nie da rady.Dzisiaj Maż jedzie po materiał na budki.Musimy zrobić podwójną sypialnie dla Miry i chociaż z dwie jedynki dla nas.Ola :1luvu: wpłaciła na ten cel 50 zł :D

tak Izus, dla mnie w przyszlym tygodniu, taki prezent ode mnie dla mnie :D

Co u Ciebie dobrego? jak pralka sie sprawuje?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt gru 16, 2011 0:08 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ania i jej Nitro pisze:
iza71koty pisze:Ok.Uporałam sie ze wszystkimi przesyłkami z bazarków.Ania i jej Nitro z Twoja przesyłką mam poczekać jak rozumiem?

tak Izus, dla mnie w przyszlym tygodniu, taki prezent ode mnie dla mnie :D

Co u Ciebie dobrego? jak pralka sie sprawuje?

Co u mnie.Robota i robota.Jestem zmęczona.Kilka kotów jest marudnych.Czasem mnie irytują,zamęczają sobą.Nie wiem czemu to robią....z nudy, próżnosci. :roll: Dzisiaj walczyłam z dwoma młodymi dzikami. :| Wyczaiły gdzie karmie Biedronki.Ledwo odejdę a one już do jedzenia.Wczoraj pilnowałam koty aż zjedza.Dzisiaj to samo.Dzisiaj jakos je przegoniłam na łąki ,ale wczoraj były tak namolne.Jeden z jednej strony, drugi z drugiej.Pośrodku ja i koty.Ech.Szkoda mi tego jedzenia, bo naprawdę tak sie staram i wiele zachodu mnie to kosztuje.

Taki Boguś.Moze to juz starość nie wiem.Fakt brzydal z niego,jedno oko na Maroko drugie na Kaukaz, ale to kochany kot.Bardzo stary kot.O właśnie, moze Ktoś pokocha Bogusia Wirtualnie? On mnie z torbami puści.Tylko cuda, paszteciki , rarytasiki, bo wszystko inne be.Kiedys i rybka smakowała i korpusiki.Uwielbiał puszki Kitekata a teraz z byle czym to nawet do niego nie podchodż.Tak myslę o tej jego budce.Chciałabym przerobic ta czwórkę na dwójke.Bo one sa takie kiepskie, ze jak snieg pada, to momentalnie pełno tego jest w srodku.A powierzchnia w tej budce jest tak mała ze kot praktycznie ma nery cały czas na wierzchu.I tak jeszcze myslę zeby moze płat cienkiego styropianu na podłoge wyłożyć a moze jeszcze ścianke. :roll: Musze pomyśleć.

Pralka chodzi.Pierze czyściutko. :D Moja była troche cichsza.

iza71koty

Post » Pt gru 16, 2011 12:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani zapraszamy na bazarek :1luvu:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=137055
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt gru 16, 2011 12:42 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

przypominam też, o pozostałych naszych bazarkach :kotek: :kotek:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136690

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=136960

zapraszamy :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt gru 16, 2011 20:47 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Jestem.czytam i myślę o Was Wszystkich z wątku :1luvu: ,ale nie mam siły pisać-idą Święta.Taka pustka......... :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob gru 17, 2011 13:56 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

welina pisze:Jestem.czytam i myślę o Was Wszystkich z wątku :1luvu: ,ale nie mam siły pisać-idą Święta.Taka pustka......... :(

To nie myśl tyle o Świetach, będzie Ci lżej. :D Ja osobiscie nie znosze tej krzątaniny, tego szału zakupów.Ide do sklepu po makaron i puszki dla kotów i muszę odstawać w kolejkach pełnych ludzi, o takich wyładowanych koszykach jakby sie wojna zblizała.Wiele rzeczy tylko oglądam i zastanawiam sie czy dobre.Czy mnie boli ze nie moge ich kupić?Pewnie trochę tak.Cóż...Ale rozumiem.Każdy ma inne priorytety.Ludzie maja liczne Rozdziny.Ja nie mam.Mam mase kociaków dla których musze zapasy zrobic.

iza71koty

Post » Sob gru 17, 2011 14:07 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

A my dla odmiany wczoraj mieliśmy niezły cyrk.Nie chcę pisać juz nawet o pogodzie, :| bo jak dojechałam na działke, to musiałam wszystko zdjąć i zostać tylko w majtkach. :| Wszystko było przemoczone na wylot, mimo kurtki przeciwdeszczowej.Udało mi sie osuszyc kombinezon.Niestety ani butów ani skarpetek nie dało rady.Podsuszyłam je jedynie i musiałam sobie owinąć nogi w ....woreczki foliowe, bo za diabła bym ich nie włożyła do przemoczonych butow.Prawde mówiac jestem załamana ta sytuacją. :| Olazalo sie ze dwie pary nowych butów, które sobie zatrzymałam w tamtym roku i one przemakaja i zadne z nich nie nadaja sie na deszcz. :| A co najdziwniejsze jedne są ala gumowe ina cieplutkim futerku.Nie wiem jakich butów mi trzeba.Dla mnie to nie logiczne nowe buty a w srodku przemoczone na wylot.Pewnie gdyby był tylko śnieg i mróz wszystko byłoby ok, ale taka mieszanka jak wczoraj czyli deszcz plus potem śnieg...no niestety nie wytrzymały . :| No i teraz musze szukać tylko sama nie wiem czego.... :roll: :|

No a teraz rewelacja.Wczoraj padla nam pralka. :| Tak, tak ta kupiona.Super nie?Poszła pompa wody i dzięki temu że Mąż sie zna dosyc sporo na takich sprawach sam rozebrał i zobaczył o co chodzi.Wymiana przez fachowca kosztuje okolo 150 zł.A tak Mąż pojechał i kupil część za 60 zł i działa.

No w pompie byly miedzy innymi groszaki oraz karta sim.Po bylym właścicielu. :|

iza71koty

Post » Sob gru 17, 2011 14:38 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dziewczyny znalazłam cos takiego.Serio ja bez dobrych butów nie wyrobię.Jak przemakają buty to kaplica.Robie dziennie 14 km.Bedę jeszcze patrzec.Jakbym nic innego nie znalazła ,Ktos mógłby dla mnie zamówic te buty a ja zaplace przy odbiorze.

http://www.kaloszek.pl/p262,kalosze-ult ... mskie.html

iza71koty

Post » Sob gru 17, 2011 15:16 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Z butami miałam podobna przygodę we czwartek
W środę tż kupil mi na gwizdkę buty tresspas,super ekstra wodoszczelne ,wiatroszczelne, z zimowym gripem itp.W czwartek rano podczas sznurowania poszły szlufki :evil: wiec do roboty pobiegłam w adidasopodobnych.Oczywiście po pracy zaczęło lać jak z cebra.Buty przemoczone,skarpety ,stopy temp.na zwenątrz 2 stopnie, a ja miałam przed sobą jeszcze pół godziny drogi do domu :evil:
Wieczorem dostałam takiej migreny, że na oczy nie widziałam.W piatek doszło do tego ogólne osłabienie i silny ból ucha :evil:

Buty wymienili mi na szczęscie od ręki.Trochę kosztują ale są narawde ekstra jeśli chodzi o utrzymanie temp.wewnatrz
Ogólnie zmarźluch jestem okrutny, a wczoraj po raz pierwszy od niepamietnych czasów stopy mi nie zmarzły 8O
Nie przerobiłam w nich jeszcze ulewy ale ogólnie polecam.

Tobie Izka przydałyby sie takie
http://www.trekkersport.com.pl/buty/but ... e-iii.html
Tylko ta cena :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]