Otw-Pucia pojechała do DS!Kciuki mocne,mocne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 20:44 Re: Otw-Pucia pojechała do DS!Kciuki mocne,mocne!!!

Puciatka pojechała dziś do DS :lol: . Przyjechała po nią cała rodzina do Koterii. Czekali na nią, odwiedzali.Przynieśli kocyk by oswoiła się z zapachem.Kocia na nim chętnie wylegiwała się.
Będzie miała kolegę i mam nadzieję,że szybko się dogadają. Choć ja jako znana panikara już wietrzę kłopoty.Ach ten paskudny charakter :oops:

Długo była w Koterii. Długo chorowała. Moja biedna Pucia.

Bądź szczęśliwa dzieciaku. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 30, 2011 20:51 Re: Otw-Pucia pojechała do DS!Kciuki mocne,mocne!!!

Puciaku kochany, będę zaciskać kciuki z całych sił.
Oby Ci się udało :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 30, 2011 20:55 Re: Otw-Pucia pojechała do DS!Kciuki mocne,mocne!!!

Jak ludzie dobrzy i rozumiejący kota, to Puci uda się na pewno :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 31, 2011 7:00 Re: Otw-Pucia pojechała do DS!Kciuki mocne,mocne!!!

Popiołka też ma chyba (?) ok. Pani w niej zakochana.Pojechały na swieta do jej rodziców do Gdańska.Kocia dobrze zniosła podróż a na nowym miejscu szybko dom sobie przyswoiła :mrgreen: Podobno bardzo dobrze zaaklimatyzowała się.
Musze podziękować ludziom i Wam za to,ze ostatnio złapane koty na zabiegi nie wróciły na ulicę. Na moje i ich nieszczęście okazały sie miziakami.
Niniuś-niebieskawy potomek carycy trafił do iwonki66 jako rezydent.Mają z nim polkę zdrowotną:roll: bo kocio an dworze chowany do luksusów nie anwykły.
Muszka-trafiła na tymczas do Iwonki.Za co jej jestem niezmiernie wdzięczna.Szukamy DS.
Za oba koty serdecznie dziękuję :1luvu:
Wituś-wrócił do mnie choć dom był.Dobry i kochający! Za niego pojechała Trusia.12 letnia kotka co wróciła z adopcji.:lol: Oczywiście alergia.Monice bardzo dziękuję,że bez szmerania :wink: przyjęła "zamianę" :1luvu:
Grafitowa kocia-pojechała na tymczas z Koterii.
Popiołka-ma DS u p.Justyny!
Pucia -ma DS.
Czechsław-wrócił do mnie. DS miał wypadek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 31, 2011 9:03 Re: Otw-Pucia pojechała do DS!Kciuki mocne,mocne!!!

:ok: :ok: :ok: za to, by Wasze koty w Nowym Roku poznajdowały domki na zawsze, gdzie będą mieszkały w szczęściu i zdrowiu do końca swych dni, a te, które domy już mają, niech żyją w nich szczęśliwe jak pączki w maśle :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia]