Jeszcze trzy kolejne ogłoszenia dodałam-Rozgłosnet,anonse i KupSprzedaj-czyli w sumie 6 ogłoszeń + moraski portal,na który nie liczę wcale. Dodałam jeszcze Lento.pl
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Tomciu, za domeczek cudowny koteńku Nie mogę Kasieńko oderwać oczu od jego zdjęć I jeszcze ten wspaniały charakter Wiem, że się powtarzam, ale niesamowity kot z Tomcia jest
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
A miewa się świetnie! Słodki niezmiennie,beztroski i sliczny! W sobote idziemy do wet,zważymy się i drugi raz odrobaczymy,coby miec pweność,że życia wewnetrznego brak!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"